Contact Clienti +4 0372 909 708 / +4 0771 638 324
Agentii partenere +4 031 405 31 53 / +4 021 210 84 85


Banner-Rate-Unicredit-CardAvantaj-StarBT-350x205-2.jpg

Cariere Cocktail Holidays

Vrei sa lucrezi intr-un mediu profesionist si sa ai parte de cele mai bune conditii de lucru? Esti o fire motivata si proactiva, mereu interesata sa invete ceva nou? Atunci bine ai venit in colectivul nostru!

Posturi libere

Agent de turism

Agent de Turism Productie - Chartere

Agent de Turism - Intern

Ghid Turism Extern

Nu exista momentan o oferta pentru calificarea ta? Nicio problema! Trimite-ne CV-ul tau alaturi de o scrisoare de intentie si daca reusesti sa ne convingi, esti binevenit sa ni te alaturi!


Stagiu de practica
"Unii fac, altii se prefac!" Daca esti motivat si faci parte din prima categorie poti aplica pentru un stagiu de practica la noi! Noi luam inclusiv studentii in serios pentru ca stim cat de importanta este practica alaturi de teorie! Asteptam cu drag aplicatia ta!
 

Misiunea Cocktail Holidays

Misiunea noastra este de a oferi clientilor cele mai bune servicii turistice, la preturi corecte - fara taxe suplimentare sau costuri ascunse.

 

Descrierea companiei
Cocktail Holidays (marca inregistrata Prompt Service Travel) a fost infiintata in anul 1993 si reprezinta una dintre agentiile touroperatoare de top din Romania. Cu o experienta de 20 de ani in domeniu, agentia s-a pozitionat pe piata de specialitate ca un mediu de lucru profesionist si serios ce se axeaza in primul rand pe calitate. In prezent comercializam pachete turistice proprii (chartere si programe de grup) catre peste 1600 agentii de turism din Romania si avem un portofoliu de peste 40 000 de clienti individuali.

Pe langa pachetele consacrate pe cursele charter proprii si programele de tip circuite, Cocktail Holidays comercializeaza si servicii turistice individuale si de grup in tara si in strainatate,  cazari oriunde in lume, transferuri, luna de miere, vacante exotice, city break-uri, servicii rent a car, croaziere, bilete de avion, asigurari medicale si STORNO. si tot ceea ce tine de vacanta perfecta!

In prezent, oferim curse Charter saptamanale in Grecia, Turcia, Spania, Portugalia, Egipt, Emiratele Arabe Unite! In plus, oferim si Programe Sociale si de Seniori, pe care le-am operat de-a lungul anilor si le dezvoltam cu fiecare an mai mult prin operarea unor noi destinatii. In acelasi timp suntem cunoscuti pe piata de turism si pentru programele de grup si Circuite inedite organizate in Europa, Africa, Asia si Orientul Mijlociu. De asemenea, oferim servicii turistice individuale si de grup in tara si in strainatate, cazari oriunde in lume, transferuri, luna de miere, vacante exotice, city break-uri, servicii rent a car, croaziere, bilete de avion, asigurari medicale si STORNO.


Echipa Cocktail Holidays
Echipa noastra este formata din 35 de angajati. Majoritatea lucreaza in domeniul turismului de peste 10 ani si sunt specializati in consultanta turistica. Acestia reprezinta cea mai importanta resursa a noastra si de aceea incercam sa avem mare grija de echipa noastra. Incercam sa oferim cele mai bune conditii de lucru. Nivelul salarial este comparabil cu nivelul bransei si oferim perspective de ascensiune angajatilor motivati.

De cealalta parte, calitati importante ale angajatilor nostri trebuie sa reprezinte motivatia, proactivitatea, spiritul de echipa, caracterul inovator si creativ dar si deschiderea catre culturi noi.

Te-am convins? Atunci aplica pentru unul din posturile afisate mai sus si alatura-te echipei Cocktail Holidays! 
Adresa de e-mail este 
jobs@cocktailholidays.ro.


Nu exista momentan o oferta pentru calificarea ta? Nicio problema! Trimite-ne CV-ul tau alaturi de o scrisoare de intentie si daca reusesti sa ne convingi, esti binevenit sa ni te alaturi!


Pont:
 Nu uita ca prima impresie conteaza! Un CV si o scrisoare de intentie profesioniste iti pot garanta succesul! 

Diversitatea reprezinta insusirea noastra de pret. Astfel suntem deschisi tuturor persoanelor, indiferent de provenienta, convingeri sau experienta!

HOME

Oferte Early Booking

Oferte Early Booking

Vezi toate ofertele »

City Break

City Break

Vezi toate ofertele »

Sociale & Seniori

Sociale & Seniori

Vezi toate ofertele »

Vacante All Inclusive

Vacante All Inclusive

Vezi toate ofertele »

Vacante Exotice

Vacante Exotice

Vezi toate ofertele »

Circuite / Grupuri

Circuite / Grupuri

Vezi toate ofertele »

Luna de Miere

Luna de Miere

Vezi toate ofertele »

ISO 9001
ISO 9001

Servicii Turism

Aboneaza-te la newsletter

* Email:
Nume Prenume:
Judet:
 
* Security code:
Prin inscrierea la newsletter ai citit si esti de acord cu Termenii si Conditiile
 

Cere detalii consultantului tau
+4 0771 638 324 / +4 0372 909 708
bucuresti@cocktailholidays.ro

Cocktail Holidays on Facebook Cocktail Holidays on Instagram

Ordonanta nr. 2 / 2018 privind pachetele de servicii de calatorie si servicii de calatorie asociate | Contract de Comercializare a Pachetelor de Calatorie
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - INFO CONS - tarif normal: 021/9551 / www.anpc.gov.ro  |   Certificat Manager in activitatea de Turism
Licenta de Turism  |   Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielor de repatriere si-sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism

© Copyright 1993 - 2019 Cocktail Holidays . Toate drepturile rezervate