Contact Clienti +4 0372 909 708 / +4 0773 399 506
Agentii partenere +4 031 405 31 53 / +4 021 210 84 85

Poza 1

Poza 2 Poza 3 Poza 4 Poza 5

Banner-Rate-Unicredit-CardAvantaj-StarBT-350x205-2.jpg

GLIS130914 - CIRCUIT PORTUGALIA, ANDALUZIA & MAROC 10 nopti, Lisabona, Portugalia

Calculator pret exact pentru oferta

adulti,

copii

Data plecare Tip camera Tip masa Pretul cel mai mic / adult
13-09-2014 Camera Standard Bed & Breakfast - HalfBoard 1270 € Cerere oferta

Plecari in intervalul 13.09.2014 - 13.09.2014
Oferta Generala - valabil pentru rezervare efectuata din 28.05.2014 pana in 12.09.2014

NOU! Circuit combinat Lisabona-Evora-Sevilla-Gibraltar-Algeciras-Tanger-Fes-Rabat-Casablanca-Marrakesh Perioada: 13.09 – 24.09.2014 Avantaj: zbor dus la Lisabona si retur din Marrakesh

Program:

Ziua 1 Bucuresti – Lisabona – Tur panoramic
Prezentare pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 03.30 dimineata si imbarcare la cursa TAP Portugal TP723 cu decolare la ora 05.35 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 08.00. Direct de la aeroport se efectueaza turul panoramic al orasului Lisabona (4h) cu insotitorul de grup roman. Turul panoramic cuprinde o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurta oprire la Turnul Belem – apartinand patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim- capodopera a stilului „manuelin”. Se face un scurt popas pentru vizitarea manastirii si pentru a va cumpara o cafea si „pastel de nata” – desert traditional portughez, dupa care se ajunge in Cartierul Alfama. Traseul include cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Commercio, situata chiar pe malul Estuarului Raului Tagus Cazare la hotel 4* in Lisabona.

Ziua 2 Lisabona – Excursie optionala Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Estoril
Mic dejun. Excursie optionala de o zi (8h) la  Sintra- Cabo Da Roca –Cascais - Estoril. Excursia incepe cu vizita la Sintra- fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze, vizitarea Palatului National (7 €/pers. intrare optionala). Se continua traseul spre Cabo de Roca-cel mai vestic punct al Europei Continentale, unde puteti achizitiona la 6 €/pers. certificatul de atestare a vizitei dvs.in acest important si unic punct geografic al Terrei. Se continua traseul spre Boca do Infierno si spre renumitul Cascais- “sat” pescaresc cu minunate golfuri strajuite de stanci, cu o magnifica panorama a Oceanului Atlantic. La intoarcere se trece prin Estoril unde se face o scurta oprire pentru a admira cel mai mare cazino din Europa. Tarif excursie (include ghid local, insotitor roman, transport): 55 €/pers.min. 20 platitori. Va propunem optional ”O seara Fado” – o seara deosebita, in rezonanta muzicii de suflet  portugheze. Aveti ocazia ca intr-o atmosfera de liniste deplina, sa patrundeti in inima cantaretilor de Fado traditional-urmasii Reginei Amalia Rodrigues. Pretul include cina, spectacolul, bauturile locale si transferul la si de la restaurant: 90 €/pers. min.20 platitori. Cazare la hotel 4* in Lisabona.

Ziua 3 Lisabona – Excursie optionala la Obidos – Nazare – Batalha - Fatima
Mic dejun. Excursie optionala de o zi (8h) la Obidos-Nazare–Batalha–Fatima. Se viziteaza orasul medieval Obidos, cu casute albe traditionale si balcoane din fier forjat unde puteti degusta din mici cupe de ciocolata renumita ghinjinha (visinata),  dupa care se continua traseul spre Nazare – sat pescaresc renumit prin fustele suprapuse ale localnicelor. Se continua vizita cu Batalha - manastire din sec.XV-lea (8 €/pers. intrarea). Punctul culminant al excursiei este Sanctuarul Sfintei Fecioare de la Fatima- cel mai renumit loc de pelerinaj din Portugalia, unde in 1917 au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria. Tarif excursie (include ghid local, insotitor limba romana si transport): 55 €/pers. min. 20 platitori- pranz optional 18 €/persoana. Cazare la hotel 4* in Lisabona.

Ziua 4 Lisabona – Evora – Andaluzia/Sevilla (aprox 500km)
Mic dejun devreme. Plecare cu bagajele si pe traseu se face oprire la Evora, oras intemeiat de celti si cucerit de romani in 57 i.C. Evora este cunoscuta ca facand parte din Patrimoniul UNESCO, cu Templul Roman in centrul vechi si Apeductul „Apei Argintii”, mentionat in poemul epic Os Lusiadas al poetului national portughez Luis de Camoes. Orasul se distinge prin Catedrala Sao Francisco din secolul al XV-lea, in stil gotic-manuelin, catedrala orasului construita din 1280 si completata pana in 1566, ce include stilulurile gotic, manuelin, baroc si renascentist si palatele sale: Palatul Regal, Palatul Ducilor de Cadaval, Palatul Vasco da Gama. Traseul se continua spre Sevilla. Optional, seara, se poate face o croaziera pe Raul Guadalquivir, cu bautura traditionala Sangria inclusa. Pret croaziera 60 €/pers. min. 20 platitori. Cazare la hotel 4* in Sevilla.

Ziua 5 Sevilla – Turul orasului inclus – Optional spectacol de Flamenco
Mic dejun. Se pleaca in turul orasului vechi, cu Catedrala unde isi odihneste somnul vesnic Cristofor Columb si Turnul Giralda, Alcazar, cu fabuloasele sale gradini, Cartierul Santa Cruz, cu stradute inguste si case cu fatade intens decorate. Se traverseaza marele rau Guadalquivir, peste Podul Triana, se va admira Turnul de Aur (Torre del Oro), Biserica Sfanta Ana si zona expozitiei mondiale. Optional, seara, Spectacol traditional de Flamenco la Palacio Andaluz. Pret pentru transfer, spectacol si o bautura inclusa: 60 €/pers. min. 15 platitori Cazare la hotel 4* in Sevilla.

Ziua 6 Sevilla – Gibraltar – optional Gibraltar – Stramtoarea Gibraltar -Tanger/Maroc
Mic dejun. Deplasare de la Sevilla foarte devreme spre La Linea (Spania) si trecerea optionala a frontierei in Gibraltar - tur (include transport local si bilet de intrare la 52 €/pers. pentru min. 10 platitori) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei–cu o superba panorama asupra Stramtorii, apoi se viziteaza pestera Saint Michael. Deplasare din Spania spre Maroc se face cu ferry-boat, cu traversarea Stramtorii Gibraltar. Se face turul panoramic al orasului Tanger, cu zona fortificata Kasbah si se continua cu Medina si Piata Mare. Cina si cazare la hotel 4* in Tanger.

Ziua 7 Tanger – Fes (290 km)
Mic dejun si plecare foarte devreme spre Fes. Dupa o scurta pauza pentru un pranz optional, se patrunde in Medina din Fes si in souk, cu vizita la Moscheea Karaouine, una dintre cele mai vechi din Maroc. Se continua turul cu Medersa Bouinania si vizita exterioara la Palatul regal cu cele 7 porti. Cina si cazare la hotel 4* in Fes.

Ziua 8 Fes – Volubilis – Meknes – Rabat – Casablanca (300 km)
Mic dejun. Plecare spre Meknes prin Volubilis, situl antic roman renumit prin mozaicuri si orasul sacru al lui Moulay Idriss. Se continua traseul prin Meknes – Versailles-ul Marocului, fondat la sfarsitul secolului al XVII-lea de catre Moulay Ismail. Turul orasului Meknes include: Bab Mansour, Hari Souani, Palatul El Hedim, Medina si Mormantul  lui Moulay Ismail. Timp liber pentru pranz optional si se continua traseul spre capitala Rabat, unde se face o oprire la Mauzoleul lui Mohamed al V-lea si al lui Hassan al II-lea si la Palatul Regal. Sosire la Casablanca, susperbul oras la Oceanul Atlantic pentru cina si cazare la hotel 4*.

Ziua 9 Casablanca – turul orasului inclus - Marrakesh (240 km)
Mic dejun. Se pleaca cu bagajele in turul orasului Casablanca, cu o scurta incursiune pe cornisa pentru a admira arhitectura art-deco imbinata cu cea maura, intr-un décor perfect de Mediterana pe malul Oceanului Atlantic. Oprire pentru vizitaa la Moscheea Hassan al II-lea cu intrare optional: 12 €/pers. Urmeaza o trecere prin Piata Habouss si Mohamed al V-lea. Timp liber pe cornisa pentru servirea pranzului optional. Plecare spre Marrakesh. Cina si cazare la hotel de 5* in Marrakesh.

Ziua 10 Marrakesh – tur inclus si optional, o seara traditional marocana
Mic dejun. O zi dedicata vizitarii orasului Marrakesh – Perla Sudului, oras fondat in secolul al XI-lea. In cursul diminetii se viziteaza Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, Cimitirul Saadien, Gradina Menara- plantatie de maslini si Palatul Bahia. Timp liber pentru servirea optionala a pranzului. Dupa-amiaza se viziteaza souk-ul (bazarul) si antica Medina cu faimoasa Piata Djemaa El Fna – locul preferat al localnicilor. Cina si cazare la hotelul de 5* in Marrakesh. Optional, spectacol traditional CHEZ ALI:          40 €/pers. pentru min. 20 persoane. Cina si cazare la hotel de 5* in Marrakesh.

Ziua 11 Marrakesh – Lisabona
Mic dejun. La ora 12.00 se eliberareaza camerele si se pleaca spre aeroport la ora 14.30. Imbarcare la cursa TAP Portugal TP243 cu decolare sore LIsabona  la ora 16.45 local si sosire la aeroportul din Lisabona la ora 18.20 local. Trecere fara bagaje in zona de tranzit a aeroportului din Lisabona si imbarcare la cursa TAP PORTUGAL TP722 cu decolare  spre Bucuresti la ora locala 22:45 local. 

Ziua 12 Bucuresti Aterizare la Otopeni la ora 04:45 local.
 

Descriere hoteluri:

LISABONA – Hotel  ALTIS PARK 4* sau similar www.altisparkhotellisbon.com
SEVILLA – Hotel  SAN GIL 4* sau similar www.hotelsangilseville.com
TANGER – Hotel  ATLAS RIF &SPA 4* sau similar www.hotelatlas.com
FES – Hotel  BARCELO FES MEDINA 4* sau similar www.barcelo.com
CASABLANCA – Hotel  BARCELO 4* sau similar www.barcelo.com
MARRAKESH – Hotel  PALM PLAZA&SPA 5* sau similar www.hotelpalmplaza.com

Orarul de zbor poate fi verificat la momentul calcularii pretului exact la data de plecare dorita, prin accesarea motorului de cautare din cadrul sectiunii Preturi si date de plecare.

Tarifele includ:

10 nopti cazare la hoteluri de 4* SI 5 * din care: 3 nopti la Lisabona hotel 4* cu MIC DEJUN, 2 nopti la Sevilla hotel 4* cu MIC DEJUN, 1 noapte la Tanger hotel 4* cu DEMIPENSIUNE, 1 noapte la Fes hotel 4* cu DEMIPENSIUNE, 1 noapte la Casablanca hotel 4* cu DEMIPENSIUNE si 2 nopti la Marrakesh hotel 5* cu DEMIPENSIUNE Zbor TAP PORTUGAL Bucuresti - Lisabona si retur Marrakesh – via Lisabona - Bucuresti Transfer aeroport/ hotel/ aeroport si transport intern in Portugalia-Spania si Maroc pentru grup Tururi si transport autocar aer conditionat pe toata perioada circuitului Taxele de aeroport 200 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului) BONUS asigurarea medicala si storno COCKTAIL TRAVEL PROTECTION Asistenta turistica in limba romana si ghizi locali specializati Bacsis obligatoriu de achitat la agentie: 40 €/persoana, numai pentru soferii si ghizii locali.

Tarifele nu includ:

Alte excursii optionale prezentate in program cu detalii si tarife aferente conform numarului de inscrieri si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri sau produse consumate din minibar

ATENTIE:
La destinatie, insotitorul de grup va trece pe la fiecare hotel si va prezenta excursiile optionale mai detaliat(pretul, zilele, orele cat si locul de plecare, dar si minimul de persoane necesar pentru care excursia se va realiza). Astfel va puteti face inca de la inceput planul pentru tot sejurul.


1. Tur de oras
Turul panoramic este o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI,vom face apoi o scurta oprire la Turnul Belem apartinand patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim- capodopera a stilului "manuelin". Se face un scurt popas pentru vizitarea manastirii si optional pentru o cafea si un "pastel de nata", desert traditional portughez, dupa care se ajunge in Cartierul Alfama. Traseul parcurge cele mai importante piete ale orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Comercio, situata chiar pe malul Estuarului Raului Tagus (Tejo).

Durata excursiei: 4 h
Mijloc de transport: autocar
Tipul de masa: nu este inclusa
Tinuta impusa: incaltaminte comoda
Atentionari suplimentare: nu uitati sa luati aparatul de fotografiat

IMPORTANT!
Preturile excursiilor optionale sunt disponibile la destinatie si pot fi modificate functie de numarul persoanelor participante sau de alte modificari aparute la fata locului. Pentru orice nelamurire nu ezitati sa contactati ghidul insotitor.

Detalii Suplimentare:

Documente calatorie

ATENTIE!

Pentru inscrieri la acest program este necesara transmiterea copiei documentului de calatorie - Pasaport permanent!

Mentionam ca trebuie obligatoriu documentul care va fi folosit de turist la imbarcarea la cursele TAP Portugal!


Conditii de inscriere

- Pasaport turistic permanent ( NU temporar) valabil minim 6 luni de la data intoarcerii ce se transmite in copie pe e-mail la confirmarea rezervarii;
- La inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta cu 15 zile inainte de data plecarii.
- Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la curs BNR din ziua platii + 2%, (coeficient de risc valutar) ;
- Conditiile de participare sunt prevazute in contractul  de comercializare a pachetului de servicii, care trebuie semnat obligatoriu la inscriere;
- ATENTIE Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor, motiv pentru care va rugam sa verificati numele introduse in rezervari;
- Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea agentiei/ agentului care a efectuat inscrierea, iar orice modificare de nume sau de data se taxeaza cu 25 €/modificare/persoana;
- Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00);
- Hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului ;
- Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de ministerul de resort local;
- Tarifele excursiilor optionale sunt orientative; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac doar pe perioada sejurului!
- Important! Pe destinatiile externe, mesele festive oferite cu ocazia unor evenimente sau sarbatori (Paste, Craciun, Revelion) sunt diferite de cele traditionale romanesti, atat ca meniu, cat si ca durata si divertisment.
- Tinuta decenta este  obligatorie pentru orice cina servita la unul din restaurantele hotelului . Domnii au acces cu pantalon lung si incaltaminte inchisa (nu in pantalon scurt si papuci sau sandale), iar doamnele in tinuta eleganta.
- ATENTIE Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil  min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro . Conform legislatiei in vigoare, copiii si infantii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT !!!
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu; agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, unitatile de cazare) ; compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei
- DOCUMENTELE DE CALATORIE (bilet/voucher/detalii program final) SE ELIBEREAZA CU O SAPTAMANA INAINTEA PLECARII!


Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIM: 30 persoane platitoare.
Pentru grup final intre 25 si 29 platitori se percepe un supliment de 40 €/persoana.


NOTE:

  • preturile si suplimentele afisate sunt calculate per total rezervare!
  • elementele suplimentare/optionale care au valoarea afisata nu sunt incluse in pretul rezervarii!

Lisabona, Portugalia

Lisabona este capitala Portugaliei, o destinatie atat pentru familiile cu copii, pentru cuplurile de toate varstele, dornice de a descoperii locuri istorice, relaxare si distractie, iubitori atat ai culturii cat si ai peisajelor fascinante ale coastei Oceanului Atlantic. Estoril este una dintre statiunile satelit ale Lisabonei, pe coasta Atlanticului si este statiunea regala, locul unde au trait in exil Regele Umberto al II-lea al Italiei si Carol al II-lea al Romaniei. Dar nu in ultimul rand Estoril este cunoscut din timpul celui de-al II-lea rasboi mondial drept “cuibul spionajului” si este locul nasterii personajului James Bond. Estoril este o statiune renumita si pentru plajele cu nisip fin, protejate de diguri special construite pentru a facilita baia in Oceanul Atlantic in timpul sezonului estival. Lisabona nu inseamna numai odihna si plaja, ci si ocazia de a explora locuri unice, de a gusta din bogata bucatarie portugheza sau de a degusta cele mai variate soiuri de vinuri!

Locatie Lisabona este situata in Estuarul Raului Tagus (Tejo) si este unul dintre orasele situate pe 7 coline, iar statiune Estoril este pe coasta Oceanul Atlantic la numai o jumatate de ora cu trenul urban de Statia Rossio din centrul Lisabonei.

Scurt istoric Lisabona este o capitala seducatoare, un amestec de bulevarde largi si strazile inguste din cartierul arabesc Alfama, din Chiado sau Bairro Alto. Legenda spune ca Ulise a poposit aici, dar vestigiile atesta ca orasul a fost cucerit pe rand de greci, cartaginezi, romani, iar mai tarziu de mauri. In 1260 regele Alfonso al III-lea muta aici capitala Portugaliei, iar in sec. XV-XVI Lisabona devine centrul opulentei unui vast imperiu dupa descoperirile lui Vasco da Gama. Insa descopeririea aurului brazilian in sec. Al XVIII-lea face ca orasul sa straluceasca, dar in anul 1755 pe 1 noiembrie de Ziua Sfintilor, trei cutremure urmate de incendii si un val tsunami distrug o mare parte a orasului. Dar sub conducerea Marchisului de Pombal orasul renaste din ruina. Astazi, Lisabona este un oras sigur, o capitala europeana si un centru turistic important, declarat pe primul loc in topul celor mai vizitate orase in anul 2010. Lisabona are doua cladiri ce fac parte din Patrimoniul UNESCO, ambele situate in zona Belem: Manastirea Sf. Ieronim si Turnul Belem considerat simbol al orasului alaturi de Monumentul Descoperitorilor.

Clima Lisabona este una dintre cele mai calduroase capitale europene cu o clima oceanic-mediteraneana, regiunea fiind scaldata de razele soarelui, iar temperaturile medii iarna sunt de 14-15 oC ajungand vara la 25-30 oC.

Gastronomie – feluri de mancare traditionale se pot gusta la toate restaurantele, dar pentru doritorii de peste si fructe de mare se recomanda zona fostelor docuri, iar pentru amatorii de dulciuri trebuie facut un popas in zona Belem sau in zona Pietei Rossio pentru a gusta produsele de patiserie si mai ales minunatele Pasteis de Belem(tarte din foitaj cu crema de vanilie si scortisoara).

Sport si activitati pentru timpul liber In sezonul de vara, turistii pot face plaja si surf, pot juca golf, iar cei insotiti de copii pot petrece o zi la parcul de distractie Kidzania sau pot vizita Oceanariul din Lisabona.

Te-ar mai putea interesa si:

Circuit Egipt... -
PASTE 2019 EGIPT - CROAZIERA PE NIL! MISTERUL EGIPTULUI ANTIC! Pachet 12 zile plecare din Bucuresti zbor Turkish Airlines

PASTE 2019 EGIPT - CROAZIERA PE NIL! MISTERUL EGIPTULUI ANTIC! Pachet 12 zile plecare din Bucuresti zbor Turkish Airlines

1225 € / 9 nopti

DETALII

Circuit Egipt... -
EGIPT - CROAZIERA PE NIL! MISTERUL EGIPTULUI ANTIC! - MARTIE 2019 pachet 11 zile plecare din Bucuresti zbor Aegean Airlines

EGIPT - CROAZIERA PE NIL! MISTERUL EGIPTULUI ANTIC! - MARTIE 2019 pachet 11 zile plecare din Bucuresti zbor Aegean Airlines

1175 € / 9 nopti

DETALII

Circuit Egipt... -
EGIPT - CROAZIERA PE NIL! MISTERUL EGIPTULUI ANTIC! - FEBRUARIE 2019 pachet 11 zile plecare din Bucuresti zbor Aegean Airlines

EGIPT - CROAZIERA PE NIL! MISTERUL EGIPTULUI ANTIC! - FEBRUARIE 2019 pachet 11 zile plecare din Bucuresti zbor Aegean Airlines

1100 € / 9 nopti

DETALII

Circuit Thailan... -
THAILANDA pachet 10 zile plecare din Bucuresti zbor Fly Dubai - Emirates

THAILANDA pachet 10 zile plecare din Bucuresti zbor Fly Dubai - Emirates

1260 € / 7 nopti

DETALII

ISO 9001
ISO 9001

Servicii Turism

Aboneaza-te la newsletter

* Email:
Nume Prenume:
Judet:
 
* Security code:
Prin inscrierea la newsletter ai citit si esti de acord cu Termenii si Conditiile
 

Cere detalii consultantului tau
+4 0773 399 506 / +4 0372 909 708
bucuresti@cocktailholidays.ro

Cocktail Holidays on Facebook Cocktail Holidays on Instagram

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - INFO CONS - tarif normal: 021/9551 / www.anpc.gov.ro  |  Licenta de Turism  |  Contract de Comercializare a Pachetelor de Calatorie
Certificat Manager in activitatea de Turism  |  Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielor de repatriere si-sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism

© Copyright 1993 - 2019 Cocktail Holidays . Toate drepturile rezervate

Foloseste optiunea "Adauga la comparatie" si selecteaza cel putin 2 hoteluri pentru a alege oferta care ti se potriveste. Poti selecta pana la 4 hoteluri simultan. Succes!

Sterge oferta