
Cerere oferta
Perioada valabilitate oferta: 22.06.2014 - 15.09.2014
Localizare
Hotelul Majestic este localizat in partea de nord a statiunii Mamaia, foarte aproape de plaja.
Facilitati hotel
Hotelul vine in intampinarea turistilor cu numeroase facilitati pentru petrecerea unui sejur minunat: camere confortabile, localizare in imediata apropiere a plajei, piscina exterioara, preparate culinare traditionale si internationale, sauna, jacuzzi, facilitati pentru copii.
Facilitati camere
Camerele sunt atent decorate, spatioase si confortabile, prevazute cu aer conditionat, racitor, TV, telefon, baie cu cabina de dus.
Sport si divertisment
In speranta asigurarii unui sejur minunat, hotelul pune la dispzitia turistilor piscina exterioara, umbrele si sezlong gratuit in jurul acesteia, teren de mini-fotbal, baschet si vloei, acces internet WIFI gratuit in spatiile publice, jocuri de societate si divertisment (sah, table, rummy, carti de joc). Contra cost, turistii pot accesa tenis de masa, biliard, darts.
Drinks & Food
Turistii sunt invitati la restaurantul hotelului pentru a consuma diferite preparate nationale si internationale, iar la barul din incinta acestuia va asteapta numeroase bauturi. Pe langa acestea, specialitati din bucataria traditionala ii asteapta in cadrul restaurantului a la carte romanesc, iar cu preparate pe baza de peste in restaurantul pescaresc.
Facilitati copii
Copiilor le stau la dispozitie spatiu de joaca interior si exterior, piscina exterioara special amenajata,
Spa & Welness
Centrul Welness cuprinde sauna, jacuzzi, sala de fitness.
Site web
http://www.majesticmamaia.ro/
Activitati in vacanta ta:
plaja.
Tranportul se face pe cont propriu.
Putem oferi la cerere solutii de transport cu autocarul sau cu avionul. In acest caz nu ezitati sa ne contactati la 021 317 84 55.
Transport individual pana la destinatie.
Tarifele includ:
- Cazare cu demipensiune – nr. de nopti in functie de fiecare pachet achizitionat;
- Taxa locala;
- Acces internet WIFI
Facilitati copii:
- Copil cu varsta mai mica de 2 ani, cazat in camera cu adulti, fara a solicita pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate;
- Primul copil cu varsta mai mica de 10 ani, cazat in camera cu adulti, fara a solicita pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate;
- Al doilea copil cu varsta mai mica de 14 ani, cazat in camera cu adulti, fara a solicita pat suplimentar, beneficiaza de gratuitate de cazare si va achita doar 50% din valoarea mesei;
- Copil cu varsta cuprinsa intre 14 – 17.99 ani, beneficiaza de 50% din valoarea unui loc de cazare si va achita tariful integral pentru masa.
Tarifele nu includ:
- Transport pana la destinatie;
- Supliment Pensiune Completa: 50 lei/persoana/zi;
- Supliment All Inclusive: 64 lei/persoana/zi
NOTE:
- preturile si suplimentele afisate sunt calculate per total rezervare!
- elementele suplimentare/optionale care au valoarea afisata nu sunt incluse in pretul rezervarii!
Romania
Indiferent de locul in care te poarta picioarele in vacanta prin Romania exista locuri cu istorie nescrisa si lucruri nestiute.
Pe teritoriul Romaniei este situată aproape toată suprafața Deltei Dunării și partea sudică și centrală a Munților Carpați. Capitala țării, București, este și cel mai mare oraș al ei și al șaselea oraș din UE după populație (1,9 milioane locuitori). In 2007, orașul Sibiu a fost ales Capitală Europeană a Culturii. Romania este membră a unor organizații internaționale, printre care: ONU din 1955, Uniunea Europeană de la 1 ianuarie 2007, NATO din 29 martie 2004. Traversată de apele Dunării, Romania are un relief variat, incluzand impăduriții Munți Carpați, coasta Mării Negre și Delta Dunării, cea mai bine păstrată deltă europeană. Satele romanești păstrează in general un mod de viață tradițional. Romania se bucură de o abundență a arhitecturii religioase și păstrează cateva orașe medievale și castele. In domeniul tehnic se pot nota realizări spectaculoase in domeniul aviației, făcute de Traian Vuia, Aurel Vlaicu și Henri Coandă.Unul dintre intemeietorii ingineriei romanești este Anghel Saligny, in medicină, Nicolae Paulescu a descoperit insulina, Gheorghe Marinescu a fost un important neurolog, iar Victor Babeș a fost unul dintre primii bacteriologi. Sporturile prin care Romania a iesit in evidenta sunt gimnastica, handbal, scrima, canotaj, tenis, fotbal, atletism unde a castigat numeroase medalii sau trofee, iar sportul national este oina.
Suprafata Romania ocupa o suprafata de 238 391 km2. Este a 9-a țară ca suprafata dintre statele membre ale Uniunii Europene.
Populatie Romania are o populatie de 19 milioane de locuitori si este a saptea din Uniunea Europeana.
Scurt istoric De-a lungul istoriei, diferite porțiuni ale teritoriului de astăzi al Romaniei au fost in componența sau sub administrația Daciei, Imperiului Roman, Imperiului Otoman, Imperiului Rus și a celui Austro-Ungar. Romania a apărut ca stat, condus de Alexandru Ioan Cuza, in 1859, prin unirea dintre Moldova și Țara Romanească, păstrand autonomia și statutul de stat tributar față de Imperiul Otoman, pe care-l aveau cele două principate. A fost recunoscută ca țară independentă 19 ani mai tarziu. In 1918, Transilvania, Bucovina și Basarabia s-au unit cu Romania formand Romania Mare sau Romania interbelică, care a avut cea mai mare extindere teritorială din istoria Romaniei (295.641 km2). In 1916 Romania a intrat in Primul Război Mondial de partea Antantei. Deși forțele romane nu s-au descurcat bine din punct de vedere militar, pană la sfarșitul războiului, Imperiile Austriac și Rus s-au dezintegrat. Romania intra in cel de-al Doilea Razboi Mondial de partea Germaniei, dar in anul 1944 intoarce armele si continua razboiul de partea Aliatilor. La mai puțin de 3 ani de la ocuparea Romaniei de către sovietici , in 1947, regele Mihai I este forțat să abdice și a fost proclamată Republica Populară Romană. După o scurtă luptă pentru putere, in fruntea partidului comunist a venit Nicolae Ceaușescu, care a devenit președinte al Republicii Socialiste Romania in 1974. In contextul căderii comunismului in toată Europa de Est, un protest inceput la mijlocul lunii decembrie 1989 la Timișoara s-a transformat rapid intr-un protest național impotriva regimului politic socialist, inlăturandu-l pe Ceaușescu de la putere.
Religie In Romania majoritatea populatiei reprezentand 86,8%, s-au declarat ortodocși, 4,5% s-au declarat romano-catolici, reformați (3,7%), penticostali (1,5%), greco-catolici (0,9%). In Dobrogea, există o minoritate islamică (0,3%), compusă majoritar din turci și tătari. Există și un număr mic de atei (0,04%), agnostici, persoane care sunt non-religiose (0,06%).
Gastronomie Bucataria romaneasca este una diversa si bogata in gusturi, culori si arome, puternic influentata de istorie si de traditiile straine cu care romanii au intrat in contact. Cea mai mare influenta a avut-o bucataria balcanica, dar si a altor popoare vecine, cum ar fi cea germana, sarbeasca, si maghiara. Retetele poarta aceleasi influente ca si restul culturii romanesti: de la romani vine placinta, cuvant care a pastrat sensul initial al termenului latin placenta, turcii au adus ciorba de perisoare si baclavaua, grecii musacaua, de la bulgari exista o larga varietate de mancaruri cu legume, cum ar fi zacusca, iar snitelul vine de la austrieci. Principalul fel de carne folosit de romani este carnea de porc, dar se consuma si carne de vita, pui, oaie sau miel, contand mult si regiunea geografica. Anumite retete sunt preparate in legatura directa cu anotimpul sau cu sarbatorile. De Craciun de exemplu se consuma : carnati, caltabosi , lebar, piftie, sarmale, cozonac. De Paste se consuma: miel, drob, pasca. Principala bautura este vinul, cu o traditie locala de peste doua milenii. Berea este si ea consumata pe scara larga, venita sub influente germane. Romania este al doilea mare producator mondial de prune si aproape intreaga productie de prune este folosita pentru a produce tuica.
Zile Nationale Ziua națională a Romaniei a fost intre 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi, intre 1948-1989 ziua de 23 august. Prin legea nr. 10 din 31 iulie 1990 ziua de 1 decembrie a fost adoptată ca zi națională și sărbătoare publică in Romania.
Limba oficiala Limba Romana
Viza Nu este necesara
Moneda nationala Leu ( 1 Euro = 4,5 Lei)
Ora locala GMT + 1
Electricitate 220 V