Contact Clienti +4 0372 909 708 / +4 0771 638 324
Agentii partenere +4 031 405 31 53 / +4 021 210 84 85

Poza 1

Poza 2 Poza 3 Poza 4 Poza 5


Banner-Rate-Unicredit-CardAvantaj-StarBT-350x205-2.jpg
2 stars 2 stars

Hotel Santa Fe, 0, Paris, Franta


*Copilul – 0 – 6.99 ani – gratuit (in aceeasi camera cu parintii)

- la cerere, va putem oferi si tarife de cazare pentru sejururi 1- 4 nopti dar cu un numar mai mic de intrari in parcurile de distractii sau sejururi mai lungi

- la cerere, va putem oferi  transport cu avionul Bucuresti / Paris / Bucuresti, transfer aeroport-Disneyland-aeroport

- la cerere, va putem oferi si doar bilete de intrare in parcurile de distractii

Cerere oferta

Perioada valabilitate oferta sejur Disneyland Paris: 03.04.2014 12.11.2014


					
				Localizare
Hotel Santa Fe este situat in incinta Disneyland Resort la aproximativ 20 minute de mers pe jos de intrarea in cele doua parcuri tematice si doar 5 minute de mers cu autobuzul.

Facilitati hotel
Detine un restaurant cu decor in stil mexican La Cantina unde se poate servi un mic dejun continental, bar Rio Grand Bar si facilitati pentru copii precum spatii de joaca amenajate si sala de jocuri video. Intalnim facilitati pentru persoanele cu handicap.

Dotari camere
Camerele sunt decorate in stil Navajo, fiecare dispunand de baie proprie, telefon, televizor, radio.

Activitati in vacanta ta:

parcuri de distractie.

Tranportul se face pe cont propriu.
Putem oferi la cerere solutii de transport cu autocarul sau cu avionul. In acest caz nu ezitati sa ne contactati la 021 317 84 55.

Tarife informative bilet de avion (Oferte Speciale pentru Disneyland Paris):

- Compania Air France: Bucuresti Paris Bucuresti: / Pentru rezervari si emitere bilete pana la 31 Octombrie 2014!
Tarif: incepand de la 101 eur + 135 eur (taxe aeroport pot suferi modificari in functie de evolutia pretului petrolului)
*Primul copil sub 12 ani bilet gratuit (plateste doar taxele de aeroport)
*Cel de al doilea copil va plati tariful aplicabil la momentul rezervari (cu reducere de copil daca este aplicabila).
*Pentru a beneficia de aceasta oferta, fiecare copil trebuie sa fie insotit de un adult!

- Compania Tarom: Bucuresti Paris Bucuresti: / Pentru rezervari pana la 25 Octombrie 2014!
Tarif: incepand de la 162 eur + 119 eur (taxe aeroport - pot suferi modificari in functie de evolutia pretului petrolului)
*Primul Copil sub 12 ani, insotiti de un adult bilet gratuit (plateste doar taxele de aeroport)
*Al doilea copil sub 12 ani beneficiaza de 33% reducere (la care se adauga taxele de aeroport)
*Cel de al treilea copil va plati tariful aplicabil la momentul rezervarii.
*Pentru a beneficia de aceasta oferta, fiecare copil trebuie sa fie insotit de un adult!
*Nu se accepta mai mult de doi copii pe familie

Tarifele includ:

-Cazare 1 / 2 / 3 / 4 nopti cu mic dejun
-Intrari nelimitate zilnic in ambele parcuri Disney (ex: la sejur de 2 nopti 3 zile intrare, la sejur de 3 nopti 4 zile intrare, etc)
-Transfer cu shuttle bus gratuit la parcurile Disney
- 2 extra magic hours (2 ore suplimentare de acces in parc, dedicate exclusiv clientilor cazati la un hotel marca Disneyland)


Nota:
*Copilul 0 6.99 ani gratuit (in aceeasi camera cu parintii)
- la cerere, va putem oferi si tarife de cazare pentru sejururi 1- 4 nopti dar cu un numar mai mic de intrari in parcurile de distractii sau sejururi mai lungi
- la cerere, va putem oferi transport cu avionul Bucuresti / Paris / Bucuresti, transfer aeroport-Disneyland aeroport
- la cerere, va putem oferi si doar bilete de intrare in parcurile de distractii

Tarifele nu includ:

- transport pana la destinatie.

NOTE:

  • preturile si suplimentele afisate sunt calculate per total rezervare!
  • elementele suplimentare/optionale care au valoarea afisata nu sunt incluse in pretul rezervarii!

Paris, Franta

Aici poti gasi cateva sugestii de obiective turistice din partea Cocktail Holidays pentru vacanta ta!

Paris este capitala și cel mai mare oraș din Franța. Orașul este traversat de fluviul Sena, n nordul Franței, n mijlocul regiunii le-de-France. Orașul n limitele sale administrative (cele 20 de arondismente) este n mare parte neschimbat din anul 1860, avnd o populație de 2.211.297 locuitori, iar zona metropolitană Paris are o populație de 12.089.098 locuitori. Este una dintre cele mai populate zone metropolitane din Europa. Parisul a fost unul dintre cele mai mari orașe ale lumii occidentale pentru aproape 1000 de ani, nainte de secolul al XIX-lea și cel mai mare oraș din lume ntre secolele XVI-XIX. Parisul este astăzi unul dintre cele mai mari centre economice și culturale din lume, iar influența sa n politică, educație, divertisment, mass-media, modă, știință și arte contribuie la considerarea sa drept unul dintre cele mai importante orașe din lume.

1. Catedrala Notre-Dame
Este inima Parisului si a Frantei, asezata pe malul Senei. A fost intotdeauna memorabila si pentru turisti si pentru parizieni.

2. Muzeul Louvre
Este palatul si muzeul cel mai mare din lume. Muzeul impresioneaza prin faptul ca adaposteste una dintre cele mai mari colectii de arta.

3. Turnul Eiffel
Aceasta este fara indoiala cea mai recunoscuta structura din lume. Cantareste 7.000 tone dar exercita asupra pamantului o forta egala cu o persoana stand pe scaun

4. Bazilica Sacre-Coeur
Este situata pe dealul Montmartre, una dintre cele mai atractive obiective turstice.

5. Champs-Elysees
Este cel mai faimos bulevard din lume cu cinematografe, teatre, cafenele si magazine de lux, ce se intinde de la Piata La Concorde pana la Arcul de Triumf.

6. Muzeul D`Orsay
Gazduit in Gara de trenuri Gare d`Orsay construita in 1900, ofera o bogata galerie de sculpturi si picturi impresioniste.

7. Jardin du Luxembourg
Este probabil cel mai popular parc, langa Universitatea Sorbona.

8. Place de la Concorde
Este cea mai mare piata din Paris, situata intre Tuileries si Champs-Elysees.

9. Palatul Versailles
Este palatul regal construit la ordinul imparatului Ludovic al XIII-lea, incepand din anul 1624, este vizitat anual de peste 3 milioane de turisti.

10. Disneyland (situat la 30km de Paris)
Disneyland Paris cuprinde două parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese și de divertisment și șapte hoteluri aflate n proprietatea Disney. De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney care s-a deschis n afara Statelor Unite și primul care a fost deținut și operat de Disney.

Franta

Republica Franceză este o republică constituțională unitară având un regim parlamentar cu tendințe prezidențiale, mare parte din teritoriul său și din populație fiind situată în Europa de Vest, dar care cuprinde și mai multe regiuni și teritorii răspândite în toată lumea. Sportul francez este caracterizat printr-o veche tradiție sportivă și printr-o largă varietate de discipline sportive practicate la nivel înalt. Fotbalul este cel mai popular sport, având peste 2,3 milioane de jucători legitimați popularitatea sa fiind întreținută de dubla victorie a echipei naționale masculine la Campionatul Mondial din 1998 și apoi la cel european din 2000. Tenisul (al doilea sport ca număr de practicanți), echitația, judo, baschetul, handbalul și golful sunt și ele foarte practicate, fără a uita de rugby (echipa națională este anual participantă la Turneul celor Șase Națiuni) și de pétanque, mai ales în sudul țării. În ciuda menținerii la nivel înalt a agriculturii și a industriei, economia franceză este astăzi în principal o economie a serviciilor. Franța este țara cea mai vizitată din lume de turiști străini, cu peste 82 de milioane de vizite.

Suprafata Franța ocupa are o suprafață totală de 675.000 km2. Are ieșire la Marea Nordului către nord, la Canalul Mânecii către nord-vest, la Oceanul Atlantic către vest și la Marea Mediterană către sud-est. Se învecinează cu Belgia și Luxemburg la nord-est, cu Germania și Elveția la est, cu Italia și cu Monaco la sud-est, cu Spania și cu Andorra la sud-vest Franța este formată însă și din numeroase teritorii aflate în afara continentului european, denumite în vorbirea curentă „teritorii de peste mări”. Prin intermediul lor, Franța deține astfel și frontiere terestre cu Brazilia si Surinam. Este a 42-a țară din lume ca mărime a suprafeței terestre. Este a treia cea mai mare țară din Europa, după Rusia și Ucraina.

Populatie In Franta traiesc 65,8 milioane de persoane.

Scurt istoric Prezența omenească pe teritoriul actual al Franței datează din paleoliticul inferior cele mai vechi urme de viață umană datează de acum circa 1.800.000 de ani. În preajma anului 600 î.e.n., grecii originari din orașul Phocaea au înființat colonia Masalia (Marsilia), pe țărmul Mediteranei, în aceeași perioadă, câteva popoare celtice au pătruns pe teritoriul Franței actuale, dar această ocupație nu s-a generalizat asupra întregului teritoriu decât între secolele al V-lea și al III-lea î.e.n, astfel a apărut noțiunea de „Galia”. Începând cu anul 125 î.e.n., Galia a fost cucerit încetul cu încetul de Republica Romană.După scindarea Imperiului Roman, convertirea la creștinism a căpeteniei france Clovis a făcut din el un aliat al Bisericii creștine și i-a permis să cucerească mare parte din Galia. Secolul al XIV-lea și prima jumătate a secolului al XV-lea au găsit Franța într-o gravă criză, cu manifestări multiple, războiul de 100 de Ani, dus contra Angliei și probleme de succesiune la tronul Regatului Franței. La 9 noiembrie 1799, generalul Napoleon Bonaparte a răsturnat directoratul printr-o lovitură de stat, dar împăratul a fost învins definitiv la Waterloo la 18 iunie 1815. Prin jocul alianțelor, Franța a intrat în război la începutul lunii august 1914 împotriva Germaniei, de partea Regatului Unit și a Imperiului Rus. După războaie, a început pentru Franța o perioadă de reînnoire si prosperitate.

Religie Franța este o țară de veche tradiție catolică, dar în care ponderea bisericii a scăzut considerabil, bisericile fiind strict separate față de stat. O mare parte a populatiei se declară agnostică, atee sau fără religie. În plus, sunt prezente și alte religii în proporții mai puțin importante, în special iudaismul din Antichitate și islamul de la sosirea în Franța a imigranților din Maghreb și din Orientul Mijlociu în secolul al XX-lea.

Gastronomie Bucătăria franceză este renumită în special pentru produsele agricole de calitate: numeroase vinuri (șampania, vinul de Bordeaux sau cel de Burgundia) și brânzeturi (roquefort , camembert) și datorită gastronomiei de înaltă calitate practicată începând cu secolul al XVIII-lea. Totuși, bucătăria franceză este extrem de variată și este formată în esență din specialități regionale devenite care au cucerit întreg teritoriul țării, cum ar fi varza acră alsaciană, quiche-ul din Lorena , rilettes-ele din Mans, vita burgundă , foie gras aquitan, cassoulet-ul din Languedoc, tapenade-ul provensal sau quenelle-ele lioneze.

Zile Nationale Ziua națională a Franței este sărbătorită în fiecare an pe 14 iulie.

Limba oficiala Franceza este limba vorbită majoritar în Franța și este oficial „limba republicii”.

Viza Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Franta, aceasta fiind in Uniunea Europeana.

Moneda nationala Euro

Ora locala GMT + 1

Electricitate 220 V
.

Te-ar mai putea interesa si:

Tag Cloud: charter sejur hotel Hotel Santa Fe, 0, Paris, Franta

ISO 9001
ISO 9001

Servicii Turism

Aboneaza-te la newsletter

* Email:
Nume Prenume:
Judet:
 
* Security code:
Prin inscrierea la newsletter ai citit si esti de acord cu Termenii si Conditiile
 

Cere detalii consultantului tau
+4 0771 638 324 / +4 0372 909 708
bucuresti@cocktailholidays.ro

Cocktail Holidays on Facebook Cocktail Holidays on Instagram

Ordonanta nr. 2 / 2018 privind pachetele de servicii de calatorie si servicii de calatorie asociate | Contract de Comercializare a Pachetelor de Calatorie
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - INFO CONS - tarif normal: 021/9551 / www.anpc.gov.ro  |   Certificat Manager in activitatea de Turism
Licenta de Turism  |   Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielor de repatriere si-sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism

© Copyright 1993 - 2019 Cocktail Holidays . Toate drepturile rezervate

Foloseste optiunea "Adauga la comparatie" si selecteaza cel putin 2 hoteluri pentru a alege oferta care ti se potriveste. Poti selecta pana la 4 hoteluri simultan. Succes!

Sterge oferta