Contact Clienti +4 0372 909 708 / +4 0771 638 324
Agentii partenere +4 031 405 31 53 / +4 021 210 84 85


Banner-Rate-Unicredit-CardAvantaj-StarBT-350x205-2.jpg

Parteneri Cocktail Holidays

Editura Litera

Editura Litera

Mai mult decat o editura, Litera e un mod de a intelege cartea. Ca o sinteza intre traditie si modernitate. Editura aduce in atentia cititirilor carti de fictiune, istorie, bestseller international si ghiduri turistice, pana la carti pentru copii, dictionare si auxiliare de limbi straine, enciclopedii si atlase.

Prima TV

Prima TV - Emisiunea Cu Lumea-n Cap

In fiecare duminica, la ora 10:30 Florin Sasca este gazda emisiunii Cu lumea-n cap, cel mai complet jurnal de calatorie.

Pentru inceput faceti un "Jurnal de bord" si hotarati destinatiile de vacanta. "Agatati harta-n cui" si porniti in calatoria mult visata alaturi de ghidul Florin Sasca. La intoarcere primiti un "Bonus de vacanta" si cele mai recente stiri din turism la "Hot News". Puteti apoi sa "Trageti cu urechea" la parerea specialistului si la final, aveti sansa sa castigati o excursie.

Woman2Woman

Woman2Woman

Woman2Woman - portal dedicat femeilor, cu sfaturi si informatii despre calatorii, moda, sanatate, culinar, vedete, shopping.

Youth For Understanding

YOUTH FOR UNDERSTANDING

Fundatia YOUTH FOR UNDERSTANDING – ROMANIA propune tinerilor din Romania programe educationale a caror desfasurare se intinde pe durata unui an scolar, cu gazduire in mijlocul unei familii dintr-o alta tara.
YFU-RO este un program de imersiune in cultura unei tari (pe care o alegi si in care vei locui intr-o familie ce, in mod voluntar, iti acorda gazduire) si de integrare scolara.

Business Woman

Business Woman

Revista Business Woman se adreseaza femeilor antreprenor, inclusiv celor cu profesii liberale si / sau implicate in zona politica sau a diferitelor structuri de tip ONG, dar si middle sau top managerilor femei din diferite companii din Romania, ilustrand povestile lor de succes, tendintele si practicile urmate in business, ca experiente semnificative si potential inspirationale.

Sapte Seri

Sapte Seri

Revista Sapte Seri s-a lansat in anul 1998, fiind in prezent singurul ghid urban gratuit din Romania auditat de BRAT si SNA. Pe langa editia de Bucuresti, Sapte Seri mai apare in 12 orașe: Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Iasi, Pitesti, Craiova, Piatra Neamt/Bacau, Targoviste si Braila.

ISO 9001
ISO 9001

Servicii Turism

Aboneaza-te la newsletter

* Email:
Nume Prenume:
Judet:
 
* Security code:
Prin inscrierea la newsletter ai citit si esti de acord cu Termenii si Conditiile
 

Cere detalii consultantului tau
+4 0771 638 324 / +4 0372 909 708
bucuresti@cocktailholidays.ro

Cocktail Holidays on Facebook Cocktail Holidays on Instagram

Ordonanta nr. 2 / 2018 privind pachetele de servicii de calatorie si servicii de calatorie asociate | Contract de Comercializare a Pachetelor de Calatorie
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - INFO CONS - tarif normal: 021/9551 / www.anpc.gov.ro  |   Certificat Manager in activitatea de Turism
Licenta de Turism  |   Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielor de repatriere si-sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism

© Copyright 1993 - 2019 Cocktail Holidays . Toate drepturile rezervate