Selecteaza Destinatii
Aeroporturi
Selecteaza
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
add room
select
Selecteaza Destinatii
Aeroporturi
Selecteaza
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
add room
select
Hotels search engine
Flight Hotel search engine
Flights search engine

Portofoliu de servicii complete

O afacere de familie cu peste 28 de ani experiență în industria turismului. Peste 1 milion de călători români și străini ne-au ales pentru vacanțele lor!

Mykonos Lux

Pachete & Circuite Externe

Oferim peste 40000 de pachete predefinite precum și o gamă largă de servicii personalizate prin rețeaua noastră internațională de parteneri.
Vezi mai mult

MICE &
Evenimente Speciale

Peste 100 de firme corporate și peste 1000 de clienți se bazează pe Cocktail Holidays pentru evenimente speciale și întâlniri de afaceri.
Vezi mai mult

Ticketing

Membru oficial IATA, oferim bilete de avion pentru rute interne și internaționale. Consultanții noștri sunt instruiți profesional pentru a va ajută cu cele mai bune tarife, companii aeriene, clase, durată zbor, număr de escale și multe altele. Oferim bilete de avion și pentru companii low-cost.

kefalonia beach relax
dreamstime xxl 6772772
Photo 187 of 208 resize
Romanian Traditional clothing
servicii de călătorie corporate
scandinavia

Corporate & Turism Business

Oferim servicii complexe, personalizate și eficiente din punct de vedere al costurilor, pentru a vă face călătoria în interes de serviciu cât mai ușoară.
Vezi mai mult

Castelul Bran servicii de incoming

DMC Romania &
Servicii de Incoming

Oferim servicii personalizate la standarde internaționale pentru turiștii care vin în România.

Vezi mai mult

De ce să alegi Cocktail Holidays?

Lider in domeniu

Din 1993 lucrăm intens să îți oferim cea mai frumoasă experiență turistică. Cocktail Holidays este o companie de turism de clasă și este recunoscută că fiind unul dintre jucătorii de top din Europa de Est.

Profesionişti de Top

Echipa noastră este calificată și este instruită în mod regulat de către mentori de top. În medie, staff-ul Cocktail Holidays are 16 ani de experiență în turism.

Global şi totuşi local

Nu există destinație pe care să nu o putem oferi. Colaborăm cu parteneri de top  internaționali și locali.  Suntem mândri de rădăcinile noastre și facem eforturi pentru a ne ajută comunitatea.

Cocktail Holidays înseamnă

Calitate de Top

Cocktail Holidays este sinonimul calității. Fiecare serviciu pe care îl oferim este calibrat în funcție de nevoile și dorințele personale ale clienților noștri.

Sustenabilitate

Acțiunile noastre se axează pe durabilitatea economică, socială și ecologică-fie că este vorba de furnizori, clienți sau parteneri.

Best Value

Verificăm tot timpul calitatea serviciilor oferite de furnizorii și partenerii noștri. Acest lucru ne face deosebiți pentru clienții noștri.

Trend-Setter

Investim timp considerabil în cunoastrea destinațiilor și a furnizorilor locali. Cercetarea noastră stabilește tendințele pieței.