Cocktail de Calatori este cea mai nouă serie de articole tip interviu de pe blogul nostru! Am provocat mai multe persoane publice să ne răspundă la 10 întrebări despre ei și obiceiurile lor atunci când călătoresc.

Seria noastră continuă cu Ana Goicea.

La 6 ani a călătorit prima data în Grecia, iar la 12 ani stătea deja în stand la Târgul de Turism de la Berlin promovând oferte de vacanță pentru România în limba germană!

Ana Goicea manageriază echipa de vânzări la Cocktail Holidays și este omul care face ca lucrurile să fie posibile! Azi iți poate crea vacanța perfectă, mâine poate să iți dea sfaturi profunde de viață, iar poimâine poate vine cu tine la o galerie de artă sau la schi! Nu vei ști niciodată care din ele, dar clar toate vor fi în limba germană! 🙂

LOGO Emblem

Pe o scară de la 1 la 10, cât de entuziasmată ești în acest moment al vieții tale?

8 și cred că sunt 8imistă.

ana g
ana g2

Când te gândești la călătorii, care este primul lucru care îți vine în minte?

Avionul si fericire.

Dacă ai fi acum în Grecia, ce ai face?

Oho hooo (așa cum spune Moș Craciun) aș mânca o porție de calamari fripți și m-aș plimba cât aș vedea cu ochii!

file 11
calamari
Screenshot 2021 09 02 at 11.08.04

Dacă ar fi să fii o insulă din Grecia, care ai fi și de ce?

Aș fi pensinsula Peloponez, deoarece este mai puțin cunoscută, dar in același timp, de o frumusețe rară. La fiecare vizită poți găsi ceva nou, iar eu nu voi uita niciodată primul impact pe care l-am avut înainte de aterizare: păduri întregi de măslini!

Care este ritualul tău înainte de vacanță?

Haos. Nu îmi place să fac bagajul, dar în același timp sunt atât de entuziasmată să ajung la destinație. Bineințeles că am o listă pentru mai multe tipuri de călătorii care să mă ajute să organizez mai bine acest haos.

Loc la geam sau pe culoar, în avion?

Definitely culoar!

ana goicea
file 8
file2 1

Ce te stresează cel mai mult atunci când urmează să călătorești?

Să nu cumva să uit cartea de identitate sau pașaportul acasă.

.

Care sunt cele 5 must & always – haves pe care le iei cu tine atunci când călătorești?

Nu am un must 5 lucruri. Pe lângă telefon, pașaport și bani, nelipsite sunt cruciulița mea de suflet și o pereche de flip flops simpli.

Ce le recomanzi cititorilor atunci când călătoresc în Grecia? (locuri, mâncare, activități)

În primul rând, să testeze mâncarea pe care nu au mai gustat-o până la momentul acela. Să se culce cât mai târziu că să profite cât mai mult de zilele însorite! Să încerce să vorbească cât mai mult cu localnicii și să afle povești ale locurilor sau povești despre insule.

Nu în ultimul rând, să viziteze cât mai multe locuri, atât culturale cât și atracții turistice. La sfârșit, să își aducă aminte de peripețiile trăite în vacanța din Grecia. Și dacă nu au făcut peripeții, să le facă! Să facă și baie cât mai târziu seara în mare sau atunci când dă o ploaie!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − seven =