Testarea RT – PCR Sars Cov2 reprezinta un subiect ce atrage multe intrebari si neclaritati pentru sezonul acesta.

Din dorinta de a oferi cat mai multe beneficii clientilor nostri, am cautat sa legam parteneriate cu Clinici specializate, pentru a oferi tarife si conditii preferentiale.

In acest articol va prezentam Clinica Lotus Med, printr-un mini interviu acordat Managerului General, Adrian Cotirla.

logo lotus

Adrian Cotirla,  General Manager, despre Clinica LOTUS MED:

Ne puteti spune cateva cuvinte despre Clinica Lotus Med?

Centrul medical integrat de diagnostic și tratament LOTUS-MED s-a înființat în anul 1998 în București și activează în segmentul medical privat, oferind servicii medicale clinice și de laborator.  În prezent, LOTUS-MED oferă servicii medicale din peste 20 de specialitati, dezvoltând centre integrate în care pacienții sunt tratați multidisciplinar precum Centru integrat în tratarea afecțiunilor oncologice sau Centru integrat de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Care este specializarea clinicii?

La LOTUS-MED pacienții au acces la toată gama de investigații imagistice (CT, RMN, DXA, mamograf 3D, ecografii generale sau ecografii 3D-4D pentru monitorizarea sarcinii).

Centrul medical integrat de diagnostic și tratament LOTUS-MED mai oferă, în exclusivitate în România și o serie de teste genetice oncologice și de nutriție.

Unde este localizata clinica? 

Centrul medical integrat de diagnostic si tratament LOTUS-MED este localizat pe Strada Dornei nr 79-81; sector 1; Bucuresti

doctors

Cum v-ati adaptat la noile conditii privind COVID-19 si care a fost cea mai importanta masura pe care ati luat-o?

Debutul pandemiei a adus cu sine provocari carora ne-am adaptat rapid. Astfel, ne-a fost de mare ajutor expertiza de peste 11 ani în domeniul biologiei moleculare pe care o avem cu specialistii din laboratorul LOTUS-MED. Impreuna cu echipa de profesionisti cu o vasta experiență ne-am pregatit si am primit acreditarea pentru testarea Covid 19 din partea autorităților încă de la inceputul pandemiei.

Am introdus modulul de programare online pentru testul COVID-19 RT PCR care a facilitat accesul mai multor pacienți la testare în conditii de siguranta.

Pe tot parcursul sezonului estival, pentru persoanele care au avut vacante programate in afara tarii, am suplimentat resursele interne, astfel incat sa satisfacem toate cererile de testare RT PCR pe care le-am primit.

Cum arata procesul de rezervare, testare si primire a rezultatelor pentru Clientii Cocktail Holidays? 

Fluidizarea circuitelor; promptitudinea si acuratetea rezultatelor au facut ca si in prezent sa mentinem aceleasi resurse dedicate testarii RT-PCR. Clientii Cocktail Holidays care au nevoie de rezultatul unui test RT-PCR, pot face o programare test COVID aici sau telefonic si se pot prezenta in clinica noastra din strada Dornei nr. 79-81 pentru recoltare.

Dupa prezentarea voucher-ului de calatorie la receptia clinicii, incepe procesul de recoltare care dureaza doar cateva minute.

Rezultatele sunt in limba romana si in engleza, livrate in termen de 24 de ore, pe email.

Pe buletinul de analiza vor fi prezente un cod QR si un link prin care orice Autoritate poate verifica acuratetea testelor.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon:  021.9989.

handshake
doctor

Click mai jos pe pagina dedicata testarii RT – PCR Sars Cov2, pentru a citi toate detaliile:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − four =