Atena - Revelion 2023 In Capitala Maslinilor

Atena, Grecia
Share:

Prezentare generală

Descopera Atena in vreme de sarbatoare si relaxeaza-te timp de 5 nopti la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din inima orasului. Atena, sau cea mai veche capitala din Europa, este un loc incantator, care adaposteste 18 situri inscrise in patrimoniul UNESCO, cu o istorie bogata inca din cele mai vechi timpuri.

Pachetul include turul panoramic al misteriosului oras, unde poti vedea cele mai interesante cladiri, statui sau monumente ale locului. De asemenea, aveti la dispozitie ajutorul ghidului local și al insotitorului de grup roman.

In plus, aveti inclus cina festiva de revelion cu muzica, dans si program artistic!

 

Program 1 - pentru perioada 28.12.2022 – 02.01.2023

28.12.2022 BUCURESTI – ATENA
Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:40. Aterizare la Atena la ora 18:20 si transfer la hotel. Cazare la hotel Boss Boutique 4*Superior, in centrul Atenei. Intalnire cu insotitorul de grup pentru inscrierea la excursiile optionale si timp liber la dispozitie.

29.12.2022 ATENA – Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic-locul desfasurarii primei Olimpiade moderne in 1896. Intrare optionala la Acropole (inclusiv muzeul), cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 20 €/persoana, iar pentru pensionari si tineri pana in 18 ani, pe baza de document doveditor, 10 €/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna si cumparaturi. Cazare la hotel 4*superior in Atena.

30.12.2022 ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos
Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera, la Manastirea Sfantul Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate productii romantice, comedii sau filme de aventuri. Cazare la hotel 4*superior in Atena.

31.12.2022 ATENA - Excursie optionala in Peloponez – La multi ani, 2023!
Mic dejun. Excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre Peloponez (Tur de Argolis), Istmul si Canalul Corint, Mycene, cu vizitarea optionala a Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – spectaculosul amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul, pentru care intrarea este inclusa. Se face un popas la Nafplio, orasul port construit de venetieni si prima capitala a Greciei modern dupa eliberarea de sub otomani. Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Seara, participare optionala la cina festiva, cu muzica, dans, program specific, meniu cu preparate traditionale si din bucataria internationala, la Sala Oneirio sau similar, pentru care trebuie sa optati si sa achitati la inscrierea la program. La Multi Ani 2023!

01.01.2023 ATENA – Excursie Optionala la Cap Sounion - Marea Egee
Mic dejun. Timp liber. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km). Pranzul cu specific pescaresc este inclus in pretul excursiei optionale. Cazare la hotel 4*superior in Atena.

02.01.2023 ATENA – Excursie optionala la Oracolul din Delfi - BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grecești si era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucuradu-se de un prestigiu important în antica lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Cei ce opteaza pentru excursie vor elibera camerele la plecare devreme dimineata si vor avea transferul direct la aeroport, iar cei care raman in Atena, au timp liber si elibereaza camera hotelului la ora 12.00. Depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer la aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 19:10 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:45.


Program 2 - pentru perioada 30.12.2022 – 04.01.2023

30.12.2022 BUCURESTI – ATENA
Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:40. Aterizare la Atena la ora 18:20 si transfer la hotel. Cazare la hotel Boss Boutique 4*Superior, in centrul Atenei. Intalnire cu insotitorul de grup pentru inscrierea la excursiile optionale si timp liber la dispozitie.

31.12.2022 ATENA – Tur panoramic al orasului Atena cu vizita la Acropole
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic-locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole (inclusiv muzeul), cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 20 €/persoana, iar pentru pensionari si tineri pana in 18 ani, pe baza de document doveditor, 10 €/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4*superior in Atena. Seara, participare optionala la cina festiva, cu muzica, dans, program specific, meniu cu preparate traditionale si din bucataria internationala, la Sala Oneirio sau similar, pentru care trebuie sa optati si sa achitati de la inscrierea la program. La Multi Ani 2023!

01.01.2023 ATENA – Excursie Optionala la Cap Sounion – Marea Egee
Mic dejun. Timp liber. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km). Pranzul cu specific pescaresc este inclus in pretul excursiei optionale. Cazare la hotel 4*superior in Atena.

02.01.2023 ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos
Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera, la Manastirea Sfantul Nectarie si vizita la Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au filmat nenumarate productii romantice, comedii sau filme de aventuri. Cazare la hotel 4*Superior in Atena.

03.01.2023 ATENA - Excursie optionala in Peloponez
Mic dejun. Excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre Peloponez (Tur de Argolis), Istmul si Canalul Corint, Mycene, cu vizitarea optionala a Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – spectaculosul amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul, pentru care intrarea este inclusa. Se face un popas la Nafplio, orasul port construit de venetieni si prima capitala a Greciei modern dupa eliberarea de sub otomani. Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Cazare la hotel 4*Superior in Atena.

04.01.2023 ATENA – Excursie optionala la Oracolul din Delfi - BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala cu plecare foarte devreme dimineata spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei antice grecești si era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice, bucuradu-se de un prestigiu important în antica lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul la inceput de an! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Cei ce opteaza pentru excursie vor elibera camerele la plecare si vor avea transferul direct la aeroport, iar cei care raman in Atena, au timp liber si elibereaza camera hotelului la ora 12.00. Depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer la aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 19:10 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:45.

Zbor Plecare: 28.12.2022
OTP
16:40
ATH
18:20
Zbor Intoarcere: 02.01.2023
ATH
19:10
OTP
20:45
Servicii Incluse in Pachet

• 5 nopti cu mic dejun la HOTEL BOSS BOUTIQUE ATHENS 5* (recomandat 4* SUP in centrul Atenei sau similar);
• Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti;
• Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
• Transferul aeroport-hotel-aeroport;
• Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic;
• Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole – cu ghid local de limba romana;

Servicii Neincluse in Pachet

• Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection optionala, subventionata de Cocktail Holidays, la tarif special suplimentar (10€/persoana)
• Cina Festiva de Revelion, se va organiza functie de regulile impuse de autoritatile locale functie de situatia epidemiologica. Optiunea si achitarea cinei se face o data cu inscrierea la acest program. Pretul cinei este de 90 € de persoana.
• Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
• Biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana, iar elevii, studentii si pensionarii au reducere pe baza documentelor doveditoare, achita 10 €/persoana.
• Taxa locala de la 01.01.2018 (4 eur/zi/camera) se achita direct la receptia hotelului de catre participantii la program.
• Bacsisul ce se practica in Grecia, pentru prestatorii serviciilor locale, ghizi si soferi si este de 10€/persoana, suma care se va achita la plecare insotitorului grupului.

Pachete

Companie Aeriana Pretul Include Tip Camera Tip de Masa Pret Disponibilitate
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) mic dejun €1038
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) mic dejun €1428
€1038
2 0
Detalii de călătorie
Check-in
Nopti
Plecari din
Călători
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

1 Pachete Similare

2

4

REVELION REGAL LA MADRID

REVELION REGAL LA MADRID pachet 5 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom• 4 nopti cazare la hotel...

De la €1158

Vezi ofertele