Share:

Prezentare generală

Explorează destinații deosebite și trăiește experiențe unice. În cadrul călătoriei, vei avea privilegiul de a vizita următoarele atracții:

În Reykjavik, te vei bucura de panorame spectaculoase asupra orașului și a împrejurimilor sale de la Perlan, un complex iconic cu o sferă de sticlă. Vei avea ocazia să te relaxezi în restaurantele cu vedere panoramică și să te înfrupti din delicii culinare locale.

În Sky Lagoon, vei putea experimenta o oază de relaxare absolută, cu băi termale naturale și priveliști uluitoare la malul oceanului. Vei putea scufunda în apele calde și să te răsfeți cu tratamente de înfrumusețare, creând o experiență memorabilă pentru corp și suflet.

Centrul cultural și de concerte din Reykjavik, te va încânta cu spectacole și evenimente culturale de înaltă calitate. Te vei putea bucura de concert într-un cadru arhitectural remarcabil, creat special pentru a aduce arta și muzica în prim-plan.

Lava Centre este un muzeu interactiv care explorează fascinanta lume a vulcanilor din Islanda. Vei putea învăța despre activitatea vulcanică și impactul acestora asupra peisajului islandez prin intermediul expozițiilor captivante și simulărilor interactivă, oferindu-ți o perspectivă unică asupra forței naturii.

Muzeul Eldheimar din Heimaey îți va dezvălui povestea erupției vulcanice din 1973. Vei putea explora expozițiile care ilustrează modul în care comunitatea a supraviețuit și s-a reconstruit după catastrofa naturală, oferindu-ți o perspectivă profundă asupra rezilienței umane.

Totodată, vei avea ocazia de a admira cascadele Hraunfossar și Barnarfossar, cu apele cristaline ce se revarsă scenic peste roci vulcanice. Apoi, te vei îndrăgosti de maestuoasa cascadă Gullfoss, unde vei fi captivat de forța și frumusețea apei care se prăbușește într-un abis adânc. Continuând aventura, vei explora minunata cascadă Seljalandsfoss, unde poți face o plimbare în spatele ei și să te înconjori de o panoramă fermecătoare. Apoi, te vei îndrepta spre cascada Skogafoss, cu cele 60 de metri înălțime și sunetul puternic al căderii apei, oferindu-ți o experiență copleșitoare în mijlocul naturii sălbatice islandeze.

Aceste atracții remarcabile completează călătoria ta în Islanda, aducându-ți experiențe culturale, relaxare și înțelegere a impactului naturii asupra vieții.

Facilitati Hotel
  • Activități in aer liber
  • Activități de seară
  • Activități de zi

Ziua 1 (19.11.2023) Bucuresti – Keflavik – Reykjavik
Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora 03:00 dimineata pentru intalnirea cu reprezentatul agentiei. Ne vom imbarca pe zbor LH1423 OTP-Frankfurt cu decolare la ora 06:10 si sosire in Frankfurt la ora 07:50. Din Frankfurt ne vom imbarca pe zborul LH856 cu decolare la ora 11:05 si destinatie finala Keflavik. Dupa sosire in Keflavik, la ora 14:30 ne vom intalni cu ghidul local si vom fi preluati pentru transfer in Reykjavik (49 km). Ajunsi in Reykjavik vom pleca in tur de oras si vom vizita Perlan - Wonders of Iceland, o impresionanta constructie din sticla cu bazine imense de apa termala, restaurant panoramic, cafenea si un centru de expozitii, fiind considerat unul dintre cele mai faimoase obiective turistice din Islanda. Aici vom invata lucruri interesante despre vulcani, cutremure, ape termale si ghetari. Vizita pesterii de gheata ne va ajuta sa patrundem in interiorul inedit al ghetarului. Continuam explorarea orasului vizitand principalele obiective turistice precum Harpa Concert Hall - centru cultural, unde se organizeaza concerte si conferinte, fiind unul dintre cele mai emblematice repere ale orasului, Biserica Hallgrimskirkja - cea mai mare biserica din Islanda si principala strada de shopping Laugavegur.
Cazare in Reykjavik la Centerhotel Midgardur 4*, https://www.centerhotels.com/en/hotel-midgardur-reykjavik  sau similar.

Ziua 2 (20.11.2023) Reykjavik – Borgarness – Husafell (Storarjoour)
Mic dejun. Dupa micul dejun vom pleca spre Husafell (Storarjoour) iar pe drum vom face o scurta oprire pentru vizitarea orasului Borgarness. Ajunsi in Husafell, la ora 12:30 vom pleca in tur de oras  iar apoi vom admira superbele cascade Hraunfossar, Barnarfossar si izvorul termal Deildartunguhver. La ora 15:30 ne vom intoarce in Reykjavik iar de la 17:30 vom merge la centrul spa geotermal Sky Lagoon, cu acces pure lite inclus. La 19:30 transfer la hotel.
Cazare in Reykjavik la Centerhotel Midgardur 4*, https://www.centerhotels.com/en/hotel-midgardur-reykjavik  sau similar.

Ziua 3 (21.11.2023) Reykjavik – Thingvellir – Marele Geysir – Gullfoss – Selfoss
Mic dejun. Dupa micul dejun, la ora 09:00 vom pleca spre Thingvellir unde vom vizita Parcul National Thingvellir (patrimoniu UNESCO) iar la ora 10:30 vom pleca spre Marele Geysir unde vom vizita ferma Efstidalur II si vom degusta produse locale. Aici vom putea admira superbele izvoare termale de la Geysir. La ora 14:30 vom pleca spre Gullfoss unde se poate admira renumita cascada Gullfoss – Triunghiul de aur.
Cazare cu cina inclusa in Selfoss la Hotel Selfoss 4*, https://hotelselfoss.is/  sau similar.

Ziua 4 (22.11.2023) Selfoss – Hvolsvollur – Seljalandsfoss – Skogar – Vik
Mic dejun. La ora 09:00 vom pleca spre Hvolsvollur unde vom vizita Lava Centre – expozitie interactiva de vulcani, unde putem observa monitorizarea geofizica a sistemelor vulcanice active, activitatea cutremurelor si miscarile de suprafata. La ora 11:15 vom pleca spre Seljalandsfoss si Skogar pentru a admira fantasticele cascade Seljalandsfoss ai Skogafoss. La ora 14:45 vom pleca spre Vik unde vom vizita plaja cu nisip negru vulcanic Reynisfjara si Dyrholaey - un promontoriu inalt de 120 de metri, arc masiv pe care marea l-a sculptat de-a lungul timpului. La ora 17:30 vom pleca spre Selfoss iar la ora 19:30 vom cina la hotel . De la ora 21:00 vom avea tur cu autocarul in cautarea Aurorei Boreale. Nimic nu se compara cu dansul hipnotic al Luminilor Nordului.  Este o experienta care te urmareste toata viata, pentru ca, asa cum se spune in folclorul viking, cei care au norocul sa admire acest fenomen vor fi binecuvantati.
Cazare cu cina inclusa in Selfoss la Hotel Selfoss 4*, https://hotelselfoss.is/  sau similar.

Ziua 5 (23.11.2023) Selfoss – Hvolsvollur – Vestmannaeyjabar (Heimaey)
Mic dejun. La ora 08:30 vom pleca spre Hvolsvollur si din Portul Landeyjahöfn ne vom imbarca pe ferryboat cu destinatia Vestmannaeyjabar, unde vom avea tur de oras pietonal si vizita cu acces la Muzeul Eldheimar. Vestmannaeyjabar este un arhipelag mirific in largul coastei de sud a Islandei si gazduieste cea mai mare colonie de pufini si primul sanctuar din lume pentru Beluga (Delfinul alb).
La ora 17:30 ne intoarcem cu ferryboat-ul in Landeyjahöfn si transfer cu autocarul in Selfoss.
Cazare cu cina inclusa in Selfoss la Hotel Selfoss 4*, https://hotelselfoss.is/  sau similar.

Ziua 6 (24.11.2023)  Selfoss – Grindavik – Hafnir – Keflavik
Mic dejun. La ora 09:00 vom pleca spre Grindavik pentru vizitarea orasului iar la ora 11:00 vom continua calatoria catre Hafnir unde vom vizita podul dintre cele doua continente care ofera o priveliste unica. La ora 12:00 vom pleca spre Keflavik, de unde vom fi transferati la aeroport pentru imbarcare pe zborul LH 857 spre Frankfurt. Decolare la ora 14:55 si sosire in Frankfurt la ora 19:30; in continuare, din Frankfurt ne vom imbarca pe zbor LH 1422 cu decolare la ora 20:30 spre destinatia noastra Bucuresti Otopeni, sosire la ora 23:55.

Zbor Plecare: 19.11.2023
OTP
06:00
FRA

06:00

0m layover

07:40

KEF

14:05

Zbor Intoarcere: 24.11.2023
KEF
15:05
FRA

15:05

0m layover

19:40

OTP

23:55

Servicii Incluse in Pachet

•Transport avion, compania Lufthansa, Bucuresti-Keflavik-Bucuresti (via Frankfurt);
•5 nopti cazare in hoteluri de 4 stele cu mic dejun si 3 cine incluse;
•Ferryboat Landeyjahofn-Vestmannaeyjabar-Landeyjahofn
•Transferuri cu autocarul pe toata durata calatoriei, conform program;
•Taxele de aeroport si taxele portuare;
•Tururi de oras cu insotitor roman de grup;
•Asistenta turistica locala in limba engleza;

Servicii Neincluse in Pachet

•Asigurarea medicala si storno (optionala dar recomandata = 10 euro/persoana);
•Alte servicii decat cele mentionate in program;
•Excursiile optionale;
•Cheltuieli personale;

Pachete

Companie Aeriana Pretul Include Tip Camera Tip de Masa Pret Disponibilitate
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) fara masa €4596
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) fara masa €6894
€4596
2 0
Detalii de călătorie
Check-in
Nopti
Plecari din
Călători
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza
Vorbeste cu specialistii nostri
Cerere de oferta

1 Pachete Similare

2

5

ISLANDA - FEERIA AUROREI BOREALE - 28.11.2023

Suntem încântați să vă anunțăm că am pregătit ceva cu adevărat special alături de...

De la €4596

Vezi ofertele