1. Israel
  2. Tel Aviv
  3. Israel - Circuit Clasic Si Modern

Israel - Circuit Clasic Si Modern

Recomandat
Tel Aviv, Israel
Share:

Descriere

Descopera Israelul! Te bucuri de tururi si vizite incluse ce ating toate punctele importante ale Israelului: Nazareth - locul Bunei Vestiri, Marea Galileei, Iordan- locul Botezului, Marea Moarta, Ierusalim, Bethlehem, Campul Pastorilor, Muntele Tabor, Ierihon, Muntele Sion si Israelul modern - Tel Aviv – Orasul Primaverii si Jaffa.

Ziua 1 Bucuresti –  Tel Aviv – Nazareth
Ora 17.30 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 19.55 decolare spre Tel Aviv, cu zbor TAROM RO153. Sosire la Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion la ora 22.300. Pornim spre Nordul tarii. Cazare tarzie la Nazareth, hotel 3*+/4*.

Ziua 2 Nazareth- Muntele Tabor - Marea Galileei–Bethlehem
Mic dejun. Dimineata foarte devreme vizitam Biserica Ortodoxa Sf. Gavril  din Nazaret - orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant. Plecare la Muntele Tabor – inchinare la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Plecare spre Marea Galileei. Deplasare spre Capernaum, unde se afla ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru, cu vizita la Tabgha la locul inmultirii painii si pestilor. Vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Optional, plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus si pranz optional la un restaurant unde se va servi Pestele Sfantul Petru. Sosire la Bethlehem pentru cina si cazare hotel 3*+/4*.

Ziua 3 Bethlehem-Ierusalim–Muntele Maslinilor–Muntele Sion – Drumul Crucii
Mic dejun. Dimineata vizita pe Muntele Maslinilor incepe la Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona a Inaltarii si la Biserica Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul;  coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru – unde Iisus i-a invatat pe apostoli cum sa se roage si la Biserica Dominus Flevit, unde Mantuitorul a plans prevestind caderea Ierusalimului; vizitam apoi Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, urcam pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David, Biserica Adormirea Maicii Domnului-Catolica si Zidul Plangerii. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului si parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Sosire la Bethlehem pentru cina si cazare hotel 3*+/4*.

Ziua 4 Bethlehem – Ierusalim
Mic dejun. Vizita in Bethlehem la Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul Iisus Hristos, locul ieslei si Biserica Catolica Sfanta Ecaterina. Vizita la Asezamantul Romanesc din Ierusalim. Intoarcere la Bethlehem. Dupa amiaza vizitam Biserica de la Campul Pastorilor. Cina si cazare Bethlehem hotel 3*+/4*.

Ziua 5 Bethlehem – Excursie la Ierihon si MAREA MOARTA
Mic dejun. Se pleaca dimineata si se viziteaza optional Manastirea Sf Sava din Desertul Iudeii (intrarea in sit este permisa numai barbatilor). Se continua cu oprire la Raul Iordan, la locul originar al Botezului Mantuitorului. Se poate servi optional masa de pranz in cadrul Complexului Qumran. Se poate vizita optional situl arheologic de la Qumran, locul in care a trait gruparea esenienilor si unde au fost descoperite celebrele documente de la Marea Moarta (bilet de intrare optional: aprox. 7 USD/persoana). La Marea Moarta se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta si puteti sa faceti baie in apa de pe Terra cu cea mai mare salinitate si la cea mai mare adancime sub nivelul marii.. Seara, Cazare in Bethlehem hotel 3*+/4*.

Ziua 6 Bethlehem – Ein Karem – Tel Aviv - Jaffa
Mic dejun. Se predau camerele si cu bagajele in autocar se pleaca dimineata si se viziteaza Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, la biserica nasterii sfantului.  Se continua drumul spre Tel Aviv- orasul primaverii, pentru un scurt tur panoramic de oras si plimbare pe malul Marii Mediterane, in Jaffa – cartierul si portul antic al orasului. La ora 20.30 prezentare la Aeroportul Ben Gurion pentru formalitati si imbarcare la cursa Tarom RO154 cu decolare spre Bucuresti la ora 23.30.

Ziua 7 Tel Aviv - Bucuresti  Aterizare la Bucuresti la 02.15.

Zbor Plecare: 01.01.1970
02:00
02:00
Zbor Intoarcere: 01.01.1970
02:00
02:00
Servicii Incluse in Pachet

• 5 nopti cazare cu 5 mic dejunuri si 4 cine incluse, din care o noapte la Nazareth si patru nopti la Bethlehem, la hotel 3*superior / 4*
• Transferuri si transportul cu autocar 3*sup, cu aer conditionat (asezarea in autocar se face incepand cu randul al 2-lea de scaune, dupa lista inscrierilor aflata in posesia conducatorului/insotitorului de grup)
• Vizitele si intrarile mentionate in program. Ordinea de vizitare a obiectivelor poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale la fata locului
• Transport avion TAROM Otopeni–Tel Aviv-retur
• Bagaj de cala de 23 kg de persoana si de cabina 10 kg de persoana
• Taxe de aeroport
• BONUS! Asigurare storno si medicala pentru orice varsta tip COCKTAIL TRAVEL PROTECTION , cu acoperire Covid-19, fara fransiza
• BONUS! Transfer intern de grup la/de la Aeroportul Otopeni, la cerere, NUMAI in momentul efectuarii rezervarii si in limita disponibilitatii;
• BONUS! Bacsisul pentru serviciile soferului si ghidului local;
• Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turistii Cocktail Holidays
• Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului, formata din insotitor de grup si ghid local;

Servicii Neincluse in Pachet

• Alte excursii optionale, cheltuieli personale, mesele nementionate in program ca incluse si bauturile;

Pachete

Companie Aeriana Zbor Pretul Include Tip Camera Tip de Masa Pret Disponibilitate
Direct Charter Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) fara masa €1718

Conditiile specifice aplicabile unor pachete de servicii/servicii turistice pot sa difere de conditiile generale prezentate. Inainte de efectuarea rezervarii vor fi puse la dispozitie informatiile detaliate referitoare la sejurul dumneavoastra.

€1718 pentru 2 persoane
11.10.2021 - 16.10.2021
Septembrie 2021
Lun
Mar
Mie
Joi
Vin
Sam
Dum
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
Vreau doar hotel
Tel Aviv, Israel
Cele mai cautate

Nu au fost gasite oferte similare in Tel Aviv, Israel