Recomandat

Prezentare generală

ROMA - PASTE 2023 pachet 4 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom

•  Cazare 4 nopti cu mic dejun la hotel Warmthotel - Area A 4*, 

•  Bonus! Tur panoramic de oras cu ghid local

•  Tur pietonal impreuna cu insotitorul de grup

•  Insotitor roman de grup pe toata durata programului

•  Excursie optionala Perugia-Assisi, Frascati, Tivoli

•  Transfer Aeroport - Hotel – Aeroport

•  Zbor Compania Tarom, cu bagaj de cala de 23 kg si bagaj de mana de 8 kg inclus

•  Asigurare Medicala si Storno Cocktail Travel Protection, optionala, subventionata de Cocktail Holidays, la tarif special (10 euro/persoana)

Facilitati Hotel
  • Transfer
Share:

Ziua 1 (13.04.2023) Bucuresti – Roma – tur panoramic al orasului inclus
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 07:25 pentru imbarcare la cursa TAROM RO403 cu decolare la ora 10.25 spre Roma. Aterizare la Roma la ora locala 11.35.  Dupa preluarea bagajelor, plecam intr-un tur panoramic al orasului, impreuna cu ghidul local si insotitorul roman de grup (intrarile la obiective nu sunt incluse).
Capitala a Imperiului Roman, Roma este astăzi capitala Italiei. Aflat în centrul regiunii Lazio, Roma este un oraş mare şi complex, combinând în acelaşi timp elemente istorice cu cele moderne. Pentru mai bine de 2,500 de ani, Roma a fost unul dintre cele mai importante centre culturale şi religioase din lume. Plin de monumente antice, biserici medievale, fântâni fabuloase, muzee şi palate renascentiste, Roma este în mod cert unul dintre cele mai frumoase oraşe din Italia. Transfer la hotel.  Seara, cazare la Hotel Warmthotel-Area A 4* (sau similar).

Ziua 2 (14.04.2023) Roma –  Perugia si Assisi, excursie de 1 zi
Mic dejun. Timp liber sau optional va propunem o excursie de o zi la Perugia si Assisi in regiunea Umbria (o regiune mai rurală a Italiei cu multe orășele mici încărcate de istorie). Cele mai vizitate locuri din regiune sunt: orașul Assisi - un important centru de pelerinaj pentru catolici și capitala Perugia – un loc incarcat de istorie, cu un centru vechi ce pastreaza urmele trecerii etruscilor, romanilor si atmosfera medievala. Alte obiective: Piazza IV Novembre, Fontana Maggiore, Domul, Cappella del Sant’Anello si Palazzo dei Priori.
Intrarea la obiectivele turistice nu este inclusa. Timp liber pentru plimbari individuale. Seara, cazare la Hotel Warmthotel-Area A 4* (sau similar).

Ziua 3 (15.04.2023) Roma  - Frascati, excursie de 1 zi
Mic dejun. Timp liber sau optional va propunem o excursie la Frascati – o regiune bogata in  podgorii. Veti afla lucruri interesante despre istoria zonei, veti intalni artizani locali, tarabe pline de produse, fructe proaspete, legume, brânzeturi, oțet balsamic, vinuri locale, roșii uscate la soare, măsline și multe alte specialități italiene. Dupa turul zonei, se poate vizita una dintre cele mai vechi crame din Frascati, o afacere de familie cu renume unde veti afla secretele vinurilor locale. Vom face o degustare de vinuri si vom servi pranzul cu produse locale. Intoarcere la Roma, si timp liber in oras pentru cumparaturi si plimbari individuale: Piazza di Spagna cu o varietate de magazine si cafenele; Piazza Trinita dei Monti cu cele 135 de trepte spaniole, Basilica di Santa Maria Maggiore, Dealul Palatin, unul dintre cele mai vechi zone din Roma moderna; Fontana di Trevi; Villa & Galeria Borghese; Villa Farnesina situata in cartierul istoric Trastevere - un exemplu excelent de arhitectura si design in stil renascentist, Piazza del Popolo, una dintre ele mai frumoase piete din lume. Seara, cazare la Hotel Warmthotel-Area A 4* (sau similar).

Ziua 4 (16.04.2023) Roma – Tivoli, excursie de 1 zi
Mic dejun. Timp liber sau optional va propunem o excursie la Tivoli. Cea mai faimoasă dintre toate atracţiile din Tivoli este Vila d’Este. Grădinile şi vila au fost introduse în lista Siturilor Patrimoniului Mondial UNESCO încă din 2001, detaşându-se ca un exemplu extraordinar al stilului renascentist italian cu gradini impresionante: statui, fântâni, jocuri de apă, cascade și terase cu vederi spectaculoase. Villa d’Este, construită în secolul al – XIV-lea, este locul unde a stat Cardinalul Ipollito. Printre atracțiile grădinii se numără Fontana dell'Organo, Fantana Cento, Fontana dell'Ovato, Fontana del Nettuno, si Gran Loggia. Alte obiective turistice importante din Tivoli sunt:  Vila lui Hadrian -  cea mai mare vila romana din antichitate, un complex magnific de clădiri și grădini, construit în sec. II d.Hr. de către împăratul roman Hadrian; Vila Gregoriana comandată de Papa Grigorie al XVI-lea - cu numeroase grote și cascade; Rocca Pia – castelul construit de Papa Pius al II-lea ca o fortăreață medievală cu patru turnuri. Intoarcere la Roma si timp liber pentru relaxare si plimbari individuale. Seara, cazare la Hotel Warmthotel-Area A 4* (sau similar).

Ziua 5 (17.04.2023) Roma- Bucuresti
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Check-out. Transfer hotel-aeroport pentru imbarcare la cursa TAROM RO404, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 14.50. Aterizare la aeroport Otopeni-Henri Coanda la ora locala 18:05.

ATENTIE! Persoanele cu nevoi speciale (femei insarcinate, minori neinsotiti, etc) si dizabilitati trebuie sa anunte situatia in cauza, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervare si in contractul de prestari servicii.

Zbor Plecare: 13.04.2023
OTP
10:25
FCO
11:35
Zbor Intoarcere: 17.04.2023
FCO
14:50
OTP
18:05
Servicii Incluse in Pachet

4 nopti cazare cu mic dejun la hotelul Warmthotel – Area A 4* (sau similar)
Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
Transport avion compania TAROM: Bucuresti Otopeni – Roma – retur
Taxe de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii)
Tur panoramic al orasului Roma cu ghid local
Insotitor roman de grup

Servicii Neincluse in Pachet

Taxa de oras 6 euro/persoana/noapte pentru hotel de 4*, se achita personal la receptia hotelului
Excursiile optionale
Asigurare medicala si storno
Intrarile la obiectivele turistice
Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 Eur/persoana – se practica in Italia, se achita la sosirea in Roma, insotitorului roman de grup;
Alte servicii decat cele mentionate in program

Pachete

Companie Aeriana Pretul Include Tip Camera Tip de Masa Pret Disponibilitate
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) mic dejun €1170
€1170
2 0
Detalii de călătorie
Check-in
Nopti
Plecari din
Călători
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

3 Pachete Similare

2

4

2023 PASTE REGAL LA MADRID

2023 PASTE REGAL LA MADRID pachet 5 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom Alege programul Cocktail...

De la €1318

Vezi ofertele

2

4

FESTIVALUL LALELELOR – PASTE 2023 !

FESTIVALUL LALELELOR – PASTE 2023 ! pachet 5 zile plecare din Bucuresti zbor Tarom• Cazare 4...

De la €1450

Vezi ofertele

2

5

NAPOLI - COASTA AMALFITANA PASTE 2023

NAPOLI - COASTA AMALFITANA PASTE 2023 pachet 6 zile plecare din Bucuresti zbor Lufthansa & Austrian...

De la €1420

Vezi ofertele