Japonia In Armonii De Toamna - Plecare 23.11

Share:

Prezentare generală

Te invităm să te alături unei incursiuni captivante în cultura minunată a Japoniei. Vei avea oportunitatea de a descoperi spiritul nipon, un exemplu de civilizație, dezvoltare, istorie și tradiții străvechi. În timpul călătoriei, vei vizita obiective turistice deosebite, incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO, te vei plimba pe străzile celebre și încărcate de istorie și vei avea ocazia să savurezi delicioasele preparate japoneze.

Principalele obiective turistice și monumente pe care le vei vizita, incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO, sunt următoarele: Tokyo Tower, Templul Kiyomizu, Castelul Nijo, Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur), Templul Ryoanji, Altarul Shinto Fushimi Inari, Templul Sanjusangendo, Templul Todaiji (Marele Buddha), Nara Deer Park - orașul caprioarelor, Pădurea de Bambus Sagano, Castelul Osaka, Parcul Memorial al Păcii Hiroshima, Muzeul Hiroshima, Domul Bombei Atomice Hiroshima, Altarul Itsukushima, Sanctuarul shinto Tsurugaoka Hachimangu, Templul Hase și Templul Kotokuin (Marele Buddha), Templul Sensoji.

Vei fi însoțit de un însoțitor de grup român și un ghid local pe întreaga durată a călătoriei. Cazarea pentru cele 10 nopți se va face în hoteluri de 3 și 4 stele, cu mic dejun inclus și o cină tradițională. Vei avea oportunitatea să vizitezi cele mai importante obiective turistice și monumente incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO. De asemenea, vei experimenta viteza uluitoare a trenului de mare viteză Shinkansen pe rutele Tokyo-Kyoto, Osaka-Hiroshima și Hiroshima-Tokyo. Pentru confortul tău, transferul bagajelor va fi asigurat prin curier pe rutele Tokyo-Kyoto și Kyoto-Tokyo.

În plus, vei avea parte de experiențe autentice incluse în program, precum:

  •  O cină tradițională în care vei putea degusta delicatese japoneze autentice.
  •  Participarea la o ceremonie a ceaiului, în cadrul căreia vei fi inițiat în arta preparării și servirii ceaiului.
  •  Vizita la Nishiki Market, o piață renumită pentru gastronomia sa, considerată inima orașului Kyoto.
  •  Spectacolul Samurai Kembu Theater, unde vei avea ocazia să asisti la lecții și demonstrații impresionante cu sabii Katana.
  •  Mini-croaziere pe Lacul Ashinoko și pe Râul Sumida, oferindu-ți priveliști deosebite.
  •  Plimbarea cu telecabină pe Muntele Komagatake, de unde vei putea admira Muntele Fuji (în funcție de condițiile meteorologice).

Această călătorie unică în Japonia îți va oferi o perspectivă captivantă asupra unei culturi străvechi și a unei societăți în plină evoluție. Vei descoperi o țară în care tradiția și modernitatea coexistă în armonie, lăsându-te fascinat de frumusețea și diversitatea ei. Nu rata ocazia de a trăi această experiență de neuitat într-unul dintre cele mai fermecătoare locuri din lume!

 

Ziua 1 (23.11.2023) Bucuresti – Istanbul – Tokyo
La ora 07:00 dimineata prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentantul agentiei Cocktail Holidays si imbarcare pe cursa TK1044, compania Turkish Airlines spre Istanbul. Decolare din Bucuresti la 10:10, sosire in Istanbul la 12:35. In continuare, ne vom imbarca din Istanbul pe zborul TK 50, plecare la ora 14:55 cu destinatie finala Tokyo Narita, sosire la 07:50 (+1).
 
Ziua 2 (24.11.2023) Tokyo
Sosire in Tokyo Narita dimineata, la ora 07:50. Dupa preluarea bagajelor, la ora 08:50 vom avea intalnire cu ghidul local, dupa care vom pleca spre Odaiba, in turul orasului Tokyo, ne vom plimba prin Ginza – cel mai spectaculos si exclusivist cartier din Tokyo si vom vizita Tokyo Tower. Cazare la hotel Sunshine City Prince 4* (foarte bine 8.2) https://www.princehotels.co.jp/sunshine/sau similar.
 
Ziua 3 (25.11.2023) Tokyo – Kyoto
Mic dejun. Dimineata devreme, la ora 07:30 trimitem bagajele prin curier rapid la Kyoto (1 bagaj/persoana). Trebuie sa pregatim bagaj de mana cu strictul necesar pentru 1 noapte in Kyoto.
La ora 07:45 ne vom intalni cu ghidul local iar la 08:00 vom avea transfer cu autocarul catre Gara din Tokyo. La ora 09:12 vom lua trenul de mare viteza (Nozomi 19) cu destinatia Kyoto. Ajunsi in Kyoto, la ora 11:40 vom pleca in tur de oras cu autocarul si vom vizita Templul Kiyomizu – templul apei pure, inscris in patrimoniul mondial UNESCO si ne vom plimba pe stradutele istorice Ninenzaka si Sannenzaka. La ora 14:45 vom participa la Ceremonia Ceaiului – un ritual traditional japonez inspirat din budismul Zen prin care ceaiul este preparat in cadrul unei ceremonii de catre o persoana initiata si este servit oaspetilor. Aceasta ceremonie are o semnificatie foarte puternica in cultura japoneza. Dupa Ceremonia Ceaiului vom merge in Piata Nishiki (Nishiki Market) – renumita ca fiind bucataria orasului Kyoto - piata cu o foarte mare varietate de specialitati culinare si cu o istorie bogata, avand primul magazin deschis in anul 1310. Multe dintre magazine au rezistat in timp, fiind administrate de aceleasi familii, din generatie in generatie. Ne vom opri in Gion – cel mai renumit cartier al gheiselor si Ponto-cho – una dintre cele mai bune zone de luat masa din Kyoto. Cina inclusa. Cazare la hotelul Rihga Royal Kyoto 5* (foarte bine 8.0) https://www.rihgaroyalkyoto.com/ (sau similar).
 
Ziua 4 (26.11.2023) Kyoto
Mic dejun. La ora 08:30 plecam in tur de oras cu autocarul in Kyoto si vom vizita Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur) (patrimoniu UNESCO), actualmente templu ZEN, Templul Ryoanji cu cea mai frumoasa gradina de pietre ZEN (monument UNESCO). Ryoanji, fosta proprietate a familiei Fujiwara din secolul XV este cel mai cunoscut templu datorita gradinii de pietre ZEN. Templul apartine scolii de ZEN din ramura rinzai, bazele fiind puse in 1190 de preotul Ensai. La 12:30 vom merge in centrul comercial BiVi Nijo unde vom avea pauza de pranz.
La ora 14:30 suntem invitati sa descoperim spiritul si cultura japoneza in forma pura, participand la Samurai Kembu Theater – un spectacol deosebit cu lectii si demonstratii cu sabii Katana (costumatia nu este inclusa). Dupa spectacol vom vizita Castelul Nijo - fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu (patrimoniu UNESCO). Cazare la hotelul Rihga Royal Kyoto 5* (foarte bine 8.0) https://www.rihgaroyalkyoto.com/ (sau similar).
 
Ziua 5 (27.11.2023) Kyoto – Nara – Kyoto
Mic dejun. La ora 08:30 plecam in tur de oras cu autocarul in Nara si Kyoto, unde vom vizita Templul Sanjusangendo, faimosul altar Shinto Fushimi Inari, Templul Todaiji – cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buddha de bronz din Japonia – Daibutsu (patrimoniu UNESCO), dupa care vom merge in Parcul Nara (Nara Deer Park) – renumit ca fiind orasul caprioarelor, cu peste 1200 de caprioare intr-o comuniune deplina cu natura, acestea fiind considerate mesagere ale divinitatilor shintoiste din primele generatii. Nara este fosta capitala (din anul 710) a Japoniei. Cazare la hotelul Rihga Royal Kyoto 5* (foarte bine 8.0) https://www.rihgaroyalkyoto.com/ (sau similar).
 
Ziua 6 (28.11.2023) Kyoto – Osaka – Hiroshima
Mic dejun. Dimineata devreme, la ora 07:30 trimitem bagajele prin curier rapid la Tokyo (1 bagaj/persoana). Trebuie sa pregatim bagaj de mana cu strictul necesar pentru 2 nopti in Hiroshima.
La ora 07:45 plecam in tur de oras cu autocarul in Kyoto si Osaka. Vom vizita Padurea de Bambus Sagano si zona Arashiyama – zona renumita pentru peisaje superbe. In Japonia, bambusul are o semnificatie foarte puternica, acesta reprezinta bariera impotriva fortelor malefice, din acest motiv mai multe temple sunt inconjurate de paduri de bambus. In China este considerat simbolul longevitatii iar in India simbolul prieteniei. Sunetul natural meditativ al fosnetului Padurii este atat de minunat incat a fost ales si inregistrat de catre autoritati in top “100 de sunete din Japonia”. La ora 10:30 vom avea transfer catre Osaka, unde ne vom plimba prin cartierele exclusiviste Dotonbori si Shinsaibashi, acestea fiind zone comerciala renumite, cu magazine, restaurante si cluburi, intr-un oras care nu doarme niciodata. In continuare, vom vizita Castelul Osaka – simbol al culturii si istoriei orasului. Osaka este situat in regiunea Kansai din principala insula a Japoniei – Honshu, pe malul raului Yodo si este al doilea mare oras din Japonia, dupa Tokyo.
La ora 16:30 vom ajunge in Gara Osaka de unde vom pleca cu trenul de mare viteza (Nozomi 75) catre Hiroshima. Cazare la hotel Intergate Hiroshima 3https://www.intergatehotels.jp/hiroshima/ sau similar.
 
Ziua 7 (29.11.2023) Hiroshima – Miyajima – Hiroshima
Mic dejun. La ora 09:00 plecam in tur de oras cu autocarul in Hiroshima si Miyajima. Hiroshima este un oras situat in Sud-Vestul Insulei Honshu, in centrul Golfului Hiroshima. Construit in anul 1594, din 6 insule in delta raului Ota s-a dezvoltat continuu intai ca un oras-cetate, devenind din anul 1868 principalul centru militar al tarii. Considerat un punct militar strategic in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, pe 6 august 1945 fortele aeriene americane au lansat prima bomba atomica avand ca tinta centrul orasului. In urma exploziei aproximativ 60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti, orasul fiind distrus in intregime. In 1949, Hiroshima a fost declarata "Altarul International al Pacii" si in fiecare an pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestatii pentru pace, impotriva violentei si a armelor nucleare. Vom vizita Muzeul Hiroshima, Parcul Memorial al Pacii si Domul Bombei Atomice. La ora 11:30 vom pleca spre Miyajimaguchi iar dupa o plimbare relaxanta prin Portul Miyajimaguchi luam ferryboat-ul pana la Insula Miyajima, unde vom vizita Sanctuarul shintoist Itsukushima cu poarta simbolica a shintoismului, construita in largul insulei, care in timpul fluxului, inconjurata de ape, ofera o imagine ireala si unica. Dupa vizita vom avea timp liber iar la 16:55 vom lua ferryboat-ul inapoi spre Miyajimaguchi si autocarul pana la hotel in Hiroshima. Cazare la hotel Intergate Hiroshima 3* (fabulos 8.7) https://www.intergatehotels.jp/hiroshima/sau similar.
 
Ziua 8 (30.11.2023) Hiroshima – Tokyo
Mic dejun. Dupa micul dejun, la ora 08:00 vom pleca spre Gara Hiroshima de unde vom lua trenul de mare viteza Shinkansen (Nozomi 10) cu destinatia Tokyo – capitala Japoniei, cel mai important centru economic si cultural, cu un intens caracter modern si in deplina armonie cu obiectivele si atractiile turistice. Dupa sosirea in Tokyo, vom pleca in tur de oras cu autocarul unde vom vizita renumitul cartier Shibuya si fosta piata de peste Tsukiji – renumita ca “Orasul Mancarii” unde vom gasi diverse feluri de mancare traditionala japoneza si cel mai proaspat peste. Fosta piata, veche de peste de 85 ani a fost cea mai mare piata de peste din lume si tocmai si-a mutat activitatea in Odaiba (Toyosu) in anul 2018.
Cazare la hotel Sunshine City Prince 4* (foarte bine 8.2) https://www.princehotels.co.jp/sunshine/sau similar.
 
Ziua 09 (01.12.2023) Tokyo – Hakone – Tokyo
Mic dejun. La ora 07:30 plecam spre Hakone cu autocarul. Daca vremea va permite vom face ascensiune cu telecabina pe Muntele Komagatake pentru admirarea Muntelui Fuji si a Lacului Ashi. La ora 11:50 avem mini croaziera pe Lacul Ashi, la poalele Muntelui Fuji. Zona este renumita pentru peisajul feeric si pentru apele deosebit de sulfuroase in care se fierb celebrele oua negre. Se spune ca daca mananci un ou negru viata ti se va prelungi cu 7 ani. La ora 12:20 vom pleca spre Gotemba, unde vom avea si pauza de pranz. Aici gasim Gotemba Premium Outlets – cel mai renumit Mall de tip outlet cu peste 200 de magazine, localizat la baza Muntelui Fuji. La 15:30 plecam spre Oshino Hakkai – un sat micut, localizat intr-un cadru feeric, ideal pentru relaxare. Cuvantul Hakkai inseamna „opt mari”, care se refera la cele opt piscine naturale rezultate in urma eruptiilor istorice si activitatii vulcanice intense, acestea fiind principala atractie in Oshino Hakkai.
Cazare la hotel Sunshine City Prince 4* (foarte bine 8.2) https://www.princehotels.co.jp/sunshine/ sau similar.
 
Ziua 10 (02.12.2023) Tokyo – Kamakura – Yokohama – Tokyo
Mic dejun. La ora 08:00 vom pleca cu autocarul spre Kamakura si Yokohama. Kamakura este un oras superb, inconjurat de munti, paduri si mare, localizat intre Yokohama si Tokyo si a fost prima capitala a Japoniei. A cunoscut o perioada infloritoare intre secolele XII – XIV, perioada ce a coincis totodata cu dezvoltarea budismului si introducerea religiei Zen din China. Vom vizita Sanctuarul shinto Tsurugaoka Hachimangu – fost centru spiritual si politic al noii capitale, fondat in 1063 de catre primul Shogun. Acest sanctuar este dedicat lui Hachiman, Zeul protector al familiei Minamoto si al samurailor in general. La ora 11:15 vom merge pe Kamakura Komachi, o strada moderna intr-un oras antic care ofera un mix incredibil de istorie si cultura. Dupa pauza de pranz vom continua vizita la Templul Hase care dateaza din anul 736 este unul dintre cele 33 de locuri sfinte din zona Kanto, cu o gradina spectaculoasa, de unde se poate vedea panorama superba asupra orasului Kamakura si a Marii. In continuare vom vizita Statuia Marelui Buddha la Templul Kotokuin - simbol al orasului, turnat in 1252, fiind considerat protector al locuitorilor din Japonia de Est. La ora 15:00 vom pleca spre Yokohama. Vom vizita Minato Mirai, denumit Portul Viitorului si zona turistica de pe malul oceanului cu numeroase optiuni de petrecere a timpului liber.
Cazare la hotel Sunshine City Prince 4* (foarte bine 8.2) https://www.princehotels.co.jp/sunshine/sau similar.
 
Ziua 11 (03.12.2023) Tokyo
Mic dejun. La 09:15 vom pleca in tur de oras, vizitand Asakusa si Templul Sensoji iar de la 11:40 vom pleca intr-o frumoasa croaziera pe Raul Sumida (in functie de disponibilitate). La 12:45 ajungem la hotel si vom avea timp liber pana seara.
Cazare la hotel Sunshine City Prince 4* (foarte bine 8.2) https://www.princehotels.co.jp/sunshine/ sau similar.
 
Ziua 12 (04.12.2023) Tokyo Narita – Istanbul – Bucuresti
Mic dejun la pachet. La ora 05:30 dimineata vom fi preluati pentru transfer la Aeroportul Narita, unde vom face check-in pentru imbarcare pe zborul de retur TK51 Tokyo Narita-Istanbul, compania Turkish Airlines, cu decolare la ora 09:30 si sosire in Istanbul la ora 17:05. In continuare ne vom imbarca pe zborul TK1045 Istanbul-Bucuresti Otopeni, cu decolare la ora 19:45 si sosire la ora locala 20:00.
Zbor Plecare: 23.11.2023
OTP
10:10
IST

10:10

0m layover

12:35

NRT

24.11.2023 07:50

Zbor Intoarcere: 04.12.2023
NRT
09:30
IST

09:30

0m layover

17:05

OTP

20:00

Servicii Incluse in Pachet

Zbor Turkish Airlines Bucuresti-Tokyo-Bucuresti, cu escala la Istanbul;
Insotitor roman de grup si ghid local pe toata durata programului;
Tururi cu autocarul in Osaka, Nara, Kyoto, Hiroshima, Miyajima, Hakone, Kamakura, Yokohama, Tokyo;
10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4 stele + 1 cina, astfel:
-5 nopti in Tokyo la Hotel Sunshine City Prince 4* (sau similar)
-3 nopti in Kyoto la Hotel Rihga Royal Kyoto 5* (sau similar)
-2 nopti in Hiroshima la Hotel Intergate Hiroshima 3* (sau similar)
Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO
Experiente autentice incluse in program:
-1 cina cu specific japonez
-Ceremonia ceaiului – ritual de initiere in prepararea si servirea ceaiului
-Vizita Nishiki Market
-Samurai Kembu Theater - demonstratii cu sabii Katana
-Croaziere pe Lacul Ashi si pe Raul Sumida
-Ascensiune cu telecabina pe Muntele Komagatake
Tren de mare viteza Shinkansen pe urmatoarele rute: Tokyo-Kyoto, Osaka-Hiroshima, Hiroshima-Tokyo
Tren local Hiroshima-Miyajimaguchi-Hiroshima
Ferryboat spre Insula Myajima
Transfer bagaje prin curier rapid Tokyo-Kyoto si Kyoto-Tokyo (1 bagaj/persoana).
Taxele de aeroport

Servicii Neincluse in Pachet

Alte excursii sau vizite decat cele mentionate in program;
Asigurare Medicala si STORNO cu acoperire covid (optionala dar recomandata);
Test RT-PCR Covid daca va fi necesar pentru calatorie in Japonia;
Supliment demipensiune (optional, pachet 6 cine fara bauturi) = 250 Euro/persoana. (Recomandat doar celor familiarizati cu bucataria japoneza). Se ofera la cerere si se achita la inscriere. Cinele se vor servi la restaurantele hotelurilor sau la restaurante locale din apropierea hotelurilor.
Cheltuieli personale

Pachete

Companie Aeriana Pretul Include Tip Camera Tip de Masa Pret Disponibilitate
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) mic dejun €8180
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) mic dejun €12160
€8180
2 0
Detalii de călătorie
Check-in
Nopti
Plecari din
Călători
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza
Vorbeste cu specialistii nostri
Cerere de oferta

Nu au fost gasite oferte similare in Tokyo, Japonia