Japonia 2024 – Sakura, Spectacolul Florii De Cires

Recomandat
Share:

Prezentare generală

JAPONIA 2024 – SAKURA, SPECTACOLUL FLORII DE CIRES - Pachet 13 zile, plecare din București, zbor Emirates

Tradiție neatinsă și modernitate la înălțime!

Tokyo – Hakone – Kyoto – Nara – Osaka – Hiroshima – Miyajima – Kamakura – Yokohama

Într-o călătorie extraordinară, vă invităm să pătrundeți în minunata cultură japoneză. Vom descoperi spiritul nipon - exemplu de civilizație, dezvoltare, istorie și tradiții deopotrivă. Vom vizita obiective turistice incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO, ne vom plimba pe străzile celebre și pline de istorie și vom savura delicioasele preparate japoneze.

Principalele obiective vizitate și monumente incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO: 🏯 Templul Kiyomizu, Castelul Nijo, Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur), Templul Ryoanji, Templul Sanjusangendo, Altarul shintoist Fushimi Inari, Templul Todaiji (Marele Buddha), Nara Deer Park - orașul căprioarelor, Pădurea de Bambus Sagano, Castelul Osaka, Parcul Memorial al Păcii Hiroshima, Muzeul Hiroshima, Domul Bombei Atomice Hiroshima, Altarul Itsukushima, Sanctuarul shintoist Tsurugaoka Hachimangu, Templul Hase, Templul Kotokuin (Marele Buddha), Templul Sensoji, Altarul Meiji Jingu;

 

Alege programul Cocktail Holidays:

 • Însoțitor roman de grup pe întreaga durată a programului și ghid local autorizat
 • 10 nopți cazare în hoteluri excelent cotate, cu mic dejun și o cină tradițională
 • Tururi cu autocarul în Hakone, Kyoto, Nara, Osaka, Hiroshima, Miyajima, Kamakura, Yokohama, Tokyo
 • Zi liberă în Tokyo pentru descoperirea orașului în propriul ritm
 • Vizite la cele mai importante obiective turistice și monumente înscrise în Patrimonial Mondial UNESCO
 • Tren de mare viteză Shinkansen pe rutele Tokyo-Kyoto, Osaka-Hiroshima, Hiroshima-Tokyo
 • Transfer bagaje prin curier pe rutele Tokyo-Kyoto și Kyoto-Tokyo

 

Experiențe autentice incluse în program: 

 • Cină tradițională.
 • Ceremonia ceaiului - ritual de inițiere în prepararea și servirea ceaiului.
 • Samurai Kembu Theater - spectacol deosebit, lecții și demonstrații cu săbii Katana.
 • Croaziere pe Lacul Ashinoko și pe Râul Sumida.
 • Plimbarea cu telecabină pe Muntele Komagatake pentru admirarea Muntelui Fuji (dacă vremea permite)

 

Vă invităm să vă alăturați acestei călătorii magice și să explorați Japonia într-un mod unic și autentic!

Facilitati Hotel
 • Transfer

Ziua 1 (19.03.2024) Bucuresti OTP – Bubai DXB
La ora 20:00 prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu reprezentantul agentiei Cocktail Holidays si imbarcare pe cursa EK 2380, compania Emirates, spre Dubai DXB. Decolare din Bucuresti la 23:05, sosire in Dubai 06:00 (+1).

Ziua 2 (20.03.2024) Dubai DXB – Tokyo Haneda HND
Din Dubai ne vom imbarca pe zborul EK 312, plecare la ora 08:20 cu destinatie finala Tokyo Haneda, sosire la ora 22:30. Dupa sosire in Tokyo ne vom intalni cu ghidul local si vom fi preluati pentru transfer la hotel.
Cazare la hotel Monterey Ginza 4* (rating “foarte bine” 8.2) https://www.hotelmonterey.co.jp/en/ginza/  sau similar.

Ziua 3 (21.03.2024) Tokyo – Hakone – Tokyo
Mic dejun. La ora 08:15 plecam spre Hakone cu autocarul. Daca vremea va permite vom face ascensiune cu telecabina pe Muntele Komagatake pentru admirarea Muntelui Fuji si a Lacului Ashi. La ora 10:50 vom pleca intr-o superba croaziera pe Lacul Ashi, la poalele Muntelui Fuji. Zona este renumita pentru peisajul feeric si pentru apele deosebit de sulfuroase in care se fierb celebrele oua negre. Se spune ca daca mananci un ou negru viata ti se va prelungi cu 7 ani. Dupa pauza de pranz plecam spre Oshino Hakkai – un sat micut, localizat intr-un cadru feeric, ideal pentru relaxare. Cuvantul Hakkai inseamna „opt mari”, care se refera la cele opt piscine naturale rezultate in urma eruptiilor istorice si activitatii vulcanice intense, acestea fiind principala atractie in Oshino Hakkai. La ora 15:45 vom avea transfer la hotel. Cazare la hotel Monterey Ginza 4* (rating “foarte bine” 8.2) https://www.hotelmonterey.co.jp/en/ginza/  sau similar.

Ziua 4 (22.03.2024) Tokyo – Kyoto
Mic dejun. Dupa micul dejun trimitem bagajul principal prin curier catre Kyoto si vom pastra un bagaj mai mic pentru cazare 1 noapte in Kyoto. Dupa trimiterea bagajelor vom pleca spre Gara din Tokyo de unde vom lua trenul de mare viteza Shinkansen (Bullet Train Nozomi 219) cu destinatia Kyoto. Dupa sosire in Kyoto vom pleca in tur de oras autocarul si vom vizita Templul Kiyomizu – templul apei pure, inscris in patrimoniul mondial UNESCO si ne vom plimba pe stradutele istorice Ninenzaka si Sannenzaka, unde vom avea si pauza de pranz. La ora 15:30 vom participa la Ceremonia Ceaiului – un ritual traditional japonez inspirat din budismul Zen prin care ceaiul este preparat in cadrul unei ceremonii de catre o persoana initiata si este servit oaspetilor. Aceasta ceremonie are o semnificatie foarte puternica in cultura japoneza. Cazare la hotelul Keihan Kyoto Ekiminami 4* (rating “foarte bine” 8.5) https://www.hotelkeihan.co.jp/kyoto-e/  (sau similar).

Ziua 5 (23.03.2024) Kyoto
Mic dejun. Vom pleca in turul orasului Kyoto. De la ora 09:30 suntem invitati sa descoperim spiritul si cultura japoneza in forma pura, participand la Samurai Kembu Theater – un spectacol deosebit cu lectii si demonstratii cu sabii Katana (costumatia nu este inclusa). Dupa spectacol, vom vizita Castelul Nijo - fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu (patrimoniu UNESCO) si vom avea pauza de pranz in complexul comercial BiVi NIJO. Continuam aventura japoneza vizitand Templul Kinkakuji (Pavilionul de Aur) (patrimoniu UNESCO), actualmente templu ZEN si Templul Ryoanji cu cea mai frumoasa gradina de pietre ZEN (monument UNESCO). Ryoanji, fosta proprietate a familiei Fujiwara din secolul XV este cel mai cunoscut templu datorita gradinii de pietre ZEN. Templul apartine scolii de ZEN din ramura rinzai, bazele fiind puse in 1190 de preotul Ensai.
La sfarsitul zilei vom merge in Gion – cel mai renumit cartier al gheiselor si Ponto-cho – una dintre cele mai bune zone de luat masa din Kyoto, unde vom avea cina inclusa.
Cazare la hotelul Keihan Kyoto Ekiminami 4* (rating “foarte bine” 8.5) https://www.hotelkeihan.co.jp/kyoto-e/  (sau similar).

Ziua 6 (24.03.2024) Kyoto – Nara – Kyoto
Mic dejun. Dupa micul dejun vom vizita Templul Sanjusangendo si faimosul altar sintoist Fushimi Inari, dupa care vom pleca spre Nara. In Nara, dupa pauza de pranz, vom vizita Templul Todaiji – cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buddha de bronz din Japonia – Daibutsu (patrimoniu UNESCO), dupa care vom merge in Parcul Nara (Nara Deer Park) – renumit ca fiind orasul caprioarelor, cu peste 1200 de caprioare intr-o comuniune deplina cu natura, acestea fiind considerate mesagere ale divinitatilor sintoiste din primele generatii. Nara este fosta capitala (din anul 710) a Japoniei.
Cazare la hotelul Keihan Kyoto Ekiminami 4* (rating “foarte bine” 8.5) https://www.hotelkeihan.co.jp/kyoto-e/  (sau similar).

Ziua 7 (25.03.2024) Kyoto – Osaka – Hiroshima
Mic dejun. Dimineata trimitem bagajele prin curier rapid la Tokyo (1 bagaj/persoana). Trebuie sa pregatim bagaj de mana pentru 2 nopti pana la preluarea bagajului principal. Dupa trimiterea bagajelor vom merge in Padurea de Bambus Sagano. In Japonia, bambusul are o semnificatie foarte puternica, acesta reprezinta bariera impotriva fortelor malefice, din acest motiv mai multe temple sunt inconjurate de paduri de bambus. In China este considerat simbolul longevitatii iar in India simbolul prieteniei. Sunetul natural meditativ al fosnetului Padurii este atat de minunat incat a fost ales si inregistrat de catre autoritati in top “100 de sunete din Japonia”. Vom continua calatoria catre Arashiyama – zona renumita pentru peisaje superbe, dupa care vom pleca spre Osaka unde vom avea pauza de pranz in cartierele exclusiviste Dotonbori si Shinsaibashi, acestea fiind zone comerciala renumite, cu magazine, restaurante si cluburi, intr-un oras care nu doarme niciodata. La ora 14:00 vom vizita Castelul Osaka – simbolul culturii si istoriei orasului. Osaka este situat in regiunea Kansai din principala insula a Japoniei – Honshu, pe malul raului Yodo si este al doilea mare oras din Japonia, dupa Tokyo. Dupa vizite vom merge catre Gara Shin Osaka (Shin Osaka Station) pentru a lua trenul de mare viteza Shinkansen (Bullet Train Nozomi 39) catre Hiroshima.
Cazare la EN HOTEL Hiroshima 3* superior (rating “foarte bine” 8.2) https://en-hotel.com/hiroshima/  sau similar.

Ziua 8 (26.03.2024) Hiroshima – Miyajima – Hiroshima
Mic dejun. La ora 09:00 plecam in tur de oras cu autocarul in Hiroshima si Miyajima. Hiroshima este un oras situat in Sud-Vestul Insulei Honshu, in centrul Golfului Hiroshima. Construit in anul 1594, din 6 insule in delta raului Ota s-a dezvoltat continuu intai ca un oras-cetate, devenind din anul 1868 principalul centru militar al tarii. Considerat un punct militar strategic in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, pe 6 august 1945 fortele aeriene americane au lansat prima bomba atomica avand ca tinta centrul orasului. In urma exploziei aproximativ 60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti, orasul fiind distrus in intregime. In 1949, Hiroshima a fost declarata "Altarul International al Pacii" si in fiecare an pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestatii pentru pace, impotriva violentei si a armelor nucleare. Vom vizita Muzeul Hiroshima, Parcul Memorial al Pacii si Domul Bombei Atomice. La ora 11:30 vom pleca spre Miyajimaguchi iar dupa o plimbare relaxanta prin Portul Miyajimaguchi luam ferryboat-ul pana la Insula Miyajima, unde vom vizita Sanctuarul sintoist Itsukushima cu poarta simbolica a sintoismului, construita in largul insulei, care in timpul fluxului, inconjurata de ape, ofera o imagine ireala si unica. Dupa vizita vom avea timp liber iar la 16:55 vom lua ferryboat-ul inapoi spre Miyajimaguchi si autocarul pana la hotel in Hiroshima.
Cazare la EN HOTEL Hiroshima 3* superior (rating “foarte bine” 8.2) https://en-hotel.com/hiroshima/  sau similar.

Ziua 9 (27.03.2024) Hiroshima – Tokyo
Mic dejun. Dupa micul dejun vom pleca spre Gara Hiroshima de unde vom lua trenul de mare viteza Shinkansen (Bullet Train Nozomi 14) cu destinatia Tokyo – capitala Japoniei, cel mai important centru economic si cultural, cu un intens caracter modern si in deplina armonie cu obiectivele si atractiile turistice. Ajunsi in Tokyo, vom pleca intr-un tur de oras, ne vom plimba prin Ginza – cel mai spectaculos si exclusivist cartier din Tokyo si vom vizita Tokyo Tower - a doua structura ca inaltime din Japonia. Datorita celor 333 m inaltime, depaseste cu 13 m Turnul Eiffel din Paris, cu care se si aseamana.
Cazare la hotel Monterey Ginza 4* (rating “foarte bine” 8.2) https://www.hotelmonterey.co.jp/en/ginza/  sau similar.

Ziua 10 (28.03.2024) Tokyo – Kamakura – Yokohama – Tokyo
Mic dejun. La ora 08:00 vom pleca cu autocarul spre Kamakura si Yokohama. Kamakura este un oras superb, inconjurat de munti, paduri si mare, localizat intre Yokohama si Tokyo si a fost prima capitala a Japoniei. A cunoscut o perioada infloritoare intre secolele XII – XIV, perioada ce a coincis totodata cu dezvoltarea budismului si introducerea religiei Zen din China. Vom vizita Sanctuarul sintoist Tsurugaoka Hachimangu – fost centru spiritual si politic al noii capitale, fondat in 1063 de catre primul Shogun. Acest sanctuar este dedicat lui Hachiman, Zeul protector al familiei Minamoto si al samurailor in general. Vom merge pe Kamakura Komachi, o strada moderna intr-un oras antic care ofera un mix incredibil de istorie si cultura. Dupa pauza de pranz vom continua vizita la Templul Hase care dateaza din anul 736 este unul dintre cele 33 de locuri sfinte din zona Kanto, cu o gradina spectaculoasa, de unde se poate vedea panorama superba asupra orasului Kamakura si a Marii. In continuare vom vizita Statuia Marelui Buddha la Templul Kotokuin - simbol al orasului, turnat in 1252, fiind considerat protector al locuitorilor din Japonia de Est. La ora 15:00 vom pleca spre Yokohama. Vom vizita Minato Mirai, denumit Portul Viitorului si zona turistica de pe malul oceanului cu numeroase optiuni de petrecere a timpului liber.
Cazare la hotel Monterey Ginza 4* (rating “foarte bine” 8.2) https://www.hotelmonterey.co.jp/en/ginza/  sau similar.

Ziua 11 (29.03.2024) Tokyo
Mic dejun. La ora 09:30 plecam in tur de oras cu autocarul in Tokyo, vom merge in Asakusa si vom vizita Templul Sensoji. La 11:20 vom pleca intr-o frumoasa croaziera pe Raul Sumida (in functie de disponibilitate).
Ajungem in cartierul Harajuku, unde ne vom plimba pe bulevardul Omotesando si unde vom avea timp liber pentru masa de pranz. Dupa masa vom vizita Altarul sintoist Meiji Jingu – altar dedicat spiritelor divinizate ale imparatului Meiji si ale sotiei sale, imparateasa Shoken.
Cazare la hotel Monterey Ginza 4* (rating “foarte bine” 8.2) https://www.hotelmonterey.co.jp/en/ginza/  sau similar.

Ziua 12 (30.03.2024) Tokyo – Aeroport Haneda HND
Mic dejun. Dupa micul dejun facem check-out la hotel si vom avea timp liber pana seara la ora 20:00 cand vom fi preluati pentru transfer la aeroportul Tokyo Haneda HND, unde vom face check-in pentru imbarcare pe zborul de retur.

Ziua 13 (31.03.2024) Tokyo Haneda HND – Dubai DXB – Bucuresti OTP
Vom face check-in si ne vom imbarca pe zborul EK 313 Tokyo Haneda-Dubai DXB, compania Emirates, cu decolare la ora 00:05 si sosire in Dubai la ora 06:55. In continuare ne vom imbarca pe zborul EK 2244 Dubai DXB-Bucuresti OTP, cu decolare la ora 10:20 si sosire la ora 14:55.

Zbor Plecare: 19.03.2024
OTP
23:05
DXB

19.03.2024 23:05

0m layover

20.03.2024 06:00

HND

22:30

Zbor Intoarcere: 31.03.2024
HND
00:05
DXB

00:05

0m layover

06:55

OTP

14:45

Servicii Incluse in Pachet

• Zbor Emirates, Bucuresti-Tokyo-Bucuresti, via Dubai;
• Insotitor roman de grup pe toata durata programului si ghid local vorbitor de limba engleza;
• Tururi cu autocarul in Hakone, Kyoto, Nara, Osaka, Hiroshima, Miyajima, Kamakura, Yokohama, Tokyo;
• 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri excelent cotate + 1 cina traditionala, astfel:
- 3 nopti in Kyoto la Keihan Kyoto Ekiminami 4* (sau similar)
- 2 nopti in Hiroshima la EN HOTEL Hiroshima 3* superior (sau similar)
- 5 nopti in Tokyo la Hotel Monterey Ginza 4* (sau similar)
• Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO
• Experiente autentice incluse in program:
- 1 cina cu specific japonez
- Ceremonia ceaiului – ritual de initiere in prepararea si servirea ceaiului
- Samurai Kembu Theater
- Croaziere pe Lacul Ashi si pe Raul Sumida
- Ascensiune cu telecabina pe Muntele Komagatake (daca vremea va permite)
• Tren de mare viteza Shinkansen pe urmatoarele rute: Tokyo-Kyoto, Osaka-Hiroshima, Hiroshima-Tokyo
• Tren local Hiroshima-Miyajimaguchi-Hiroshima
• Ferryboat spre Insula Myajima
• Transfer bagaje prin curier rapid pe rutele Tokyo-Kyoto si Kyoto-Tokyo (1 bagaj/persoana).
• Taxele de aeroport

Servicii Neincluse in Pachet

• Alte excursii sau vizite decat cele mentionate in program
• Asigurare Medicala si STORNO cu acoperire covid (optionala dar recomandata)
• Test RT-PCR Covid daca va fi necesar pentru calatorie in Japonia
• Supliment demipensiune (optional, pachet 9 cine fara bauturi) = 380 Euro/persoana. Se ofera la cerere si se achita la inscriere. Cinele se vor servi la restaurantele hotelurilor sau la restaurante locale din apropierea hotelurilor. (Recomandat doar celor familiarizati cu bucataria japoneza).
• Cheltuieli personale

Pachete

Companie Aeriana Pretul Include Tip Camera Tip de Masa Pret Disponibilitate
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) fara masa €9198
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) fara masa €13578
€9198
2 0
Detalii de călătorie
Check-in
Nopti
Plecari din
Călători
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza
Vorbeste cu specialistii nostri
Cerere de oferta

1 Pachete Similare

2

10

JAPONIA 2024 - SAKURA, SPECTACOLUL FLORII DE CIRES PLECARE DIN CLUJ

JAPONIA 2024 - SAKURA, SPECTACOLUL FLORII DE CIRES plecare din Cluj pachet 12 zile zbor...

De la €8600

Vezi ofertele