1. Maroc
  2. Casablanca
  3. Circuit Maroc - Revelion 2022

Circuit Maroc - Revelion 2022

Casablanca, Maroc
Share:

Descriere

Petrece un Revelion de neuitat in Maroc! Cina festiva e inclusa si te poti bucura de vizite la Casablanca, Rabat, Fes, Marrakech, Essaouira, Ouarzazate.

Ziua 1 – 27.12.2021 - Bucuresti – Maroc - Casablanca – tur panoramic
Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei la ora 01.30 dimineata si imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1042 cu decolare la 04.00 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 06.20 local si trecere prin tranzit in aeroportul din Istanbul, pentru imbarcare la cursa TK617 cu decolare spre Casablanca la ora 10.45. Sosire la Casablanca la ora locala 14:00. Se pleaca in turul inclus al orasului Casablanca, capitala economica a Marocului, oras fascinant cu bulevarde largi si bijuterii arhitecturale in stil Art Deco si maur, un decor mediteranean pe coasta Oceanului Atlantic. Se trece prin Piata Centrala, Cartierul Habous, Catedrala Notre Damme Lourdes, Piata Mohamed al V-lea, Piata Natiunilor Unite. Timp liber pentru praz (nu este inclus). Intrare optionala si vizita la Moscheea Hassan al II-lea din Casablanca (biletul de intrare la moschee nu este inclus -15€/persoana). Transfer si cazare la hotel 4* sup in Casablanca. Seara, optional, vizita la Rick’s Café, faimoasa cafenea din filmul american Casablanca.

Ziua 2 – 28.12.2021 -Casablanca – Rabat – Meknes - Moulay Idriss – Volubilis-Fes (300 km)
Mic dejun. Plecare spre Rabat – Capitala administrativa a Marocului, cu vizita la Mausoleul Mohamed al V-lea si Hassan al II-lea, exteriorul Palatului Regal, Kasbah din Oudayas. Timp liber pt pranz, optional. Ziua se continua spre Meknes via Volubilis- sit roman faimos prin mozaicurile sale si sacra Moschee Moulay Idriss- dedicata intemeietorului orasului Fes. Meknes este considerat Versailles-ul marocan. Turul orasului Meknes include monumentala poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de aparare, Piata El Hedim, Mormantul lui Moulay Ismail si vechea Medina. Seara, cina si cazare hotel 5* in Fes.

Ziua 3 – 29.12.2021 - Fes – unul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului
Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fes/Fez – cel mai vechi centru cultural si spiritual al Marocului. Se exploreaza orasul pe Drumul medinei si al souk-ului unde mestesugarii lucreaza inca cu tehnici vechi, traditionale. Se continua vizita cu Moscheea Karaouine si Medersa Bou Inania- exemplificare a artei arhitecturale islamice, veche scoala coranica. Dupa pauza de pranz,  Pentru care reprezentantul agentiei va propune varianta servirii lui optionale in centrul orasului, pentru aprox. 25 € de persoana fara bauturi incluse, se viziteaza Fes El Jedid si exteriorul Palatului Regal cu cele 7 porti. Cina si cazare la hotel 5* in Fes.

Ziua 4 – 30.1.2021 - Fes – Marrakech (490 km) – Seara traditionala berbera la „Chez Ali”
Mic dejun. Plecare spre Marrakech, pe autostrada, pentru confortul dvs. Pauza pentru servirea optionala a pranzului. Optional,  seara, participare la spectacol traditional CHEZ ALI, in Marrakesh, cu bauturi traditionale incluse si transfer dus-intors www.ilove-marrakech.com/chezali.html.Cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh.

Ziua 5 – 31.12.2021 - Marrakech – Perla Marocului si Perla Sudului
Mic dejun. O zi dedicata vizitarii orasului Marrakech – Perla Sudului, oras fondat in secolul al XI-lea. In cursul diminetii se viziteaza Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, mormintele Saadiene, Gradina Menara- plantatie de maslini si Palatul  Bahia. Timp liber pentru servirea optionala a pranzului. Dupa-amiaza se viziteaza souk-ul (bazarul) si antica Medina cu faimoasa  Piata Djemaa El Fna – locul preferat al localnicilor, iar daca timpul permite, optional, se pot vizita gradinile luxuriante Majorelle,  intitulate asa dupa numele pictorului francez, primul proprietar si cu amprenta unui alt proprietar faimos- Yves Saint Laurent  (intrarea in gradini nu este inclusa). CINA FESTIVA DE REVELION si cazare la hotel 5* in Marrakech. La Multi Ani 2022!

Ziua 6 – 01.01.2022 Marrakech – Excursie optionala la Ouarzazate cu pranz inclus (460 km) sau Excursie optionala la Essaouira, pe Malul Atlanticului (360 km)
Mic dejun. Timp liber pentru explorarea pe cont propriu a orasului Marrakesh, odihna, sau participare la Excursia optionala la Ouarzazate cu pranz inclus. Se pleaca dimineata foarte devreme, la ora 07:00 si se traverseaza Muntii Atlas, pe un drum  pitoresc si unic, prin satele berberilor. Se trece prin Trecatoarea Tizi’n Tichka si se ajunge la cel mai inalt punct al Muntilor Atlas  la 2260 m altitudine. Dupa o pauza pentru fotografii si pentru a respira aerul curat, se continua spre fortareata din secolul al XI- lea Kasbah Ait Ben Haddou – ce apartine patrimoniului UNESCO. Excursia continua spre linistitul oras Ouarzazate unde se viziteaza fortareata Taourirt si se serveste masa de pranz. Locul este renumit pentru filmarile la Razboiul Stelelor si a fost restaurant cu asistenta financiara de la UNESCO. Contra a 5 € de persoana, puteti vizita studiorile cinematografice, unde, printre alte filme renumite, s-a turnat si Giuvaierul Nilului, doua variante ale Ali Baba si cei 40 de hoti, Maria Magdalena, Mumia, Legionarul, Gladiatorul, Babel, Sex and the city etc. Sau va oferim o excursie mai relaxanta la Oceanul Atlantic, spre renumita localitate boema marocana la Oceanul Atlantic – Essaouira, vechiul Mogador (denumirea data de portughezi),  localitate aflata in patrimoniul UNESCO. Se face un scurt popas la o cooperativa ce produce renumitul ulei de argan, unde aveti posibilitatea sa achizitionati cosmetice naturale pe baza de ulei din arbore de argan si unde puteti fotografia arborii de argan- locul preferat al caprelor din zona. Essaouira a devenit foarte cunoscuta in 1949, cand Orson Welles a ales-o ca loc de filmare a  ecranizarii Othello, iar in anii ’60-’70 strazile cu parfum mediteranean i-au inspirat pe muzicieni ca Jimmy Hendrix sau Cat Stevens. Se viziteaza Skala-fortareata din sec.al XVIII-lea. Seara, cina si cazare la hotel 5* in Marrakech.

Ziua 7 – 02.01.2022 - Marrakesh – Casablanca (240 km) – optional, Rick’s Cafe - renumita cafenea din filmul american Casablanca
Mic dejun. Predarea camerelor si plecare spre Casablanca. Dupa-amiaza libera in Casablanca pentru explorarea orasului romantic sau shopping la Morocco Mall. Cina si cazare la hotel 4*superior in Casablanca. Seara, optional, vizita la Rick’s Café, faimoasa cafenea din filmul american Casablanca.

Ziua 8 – 03.01.2022 - Casablanca - Istanbul
Mic dejun. Timp liber pentru explorarea pe cont propriu a orasului Casablanca. Eliberarea camerelor la ora 12.00. Transfer de la
hotel la Aeroportul Mohamed al V-lea din Casablanca. Imbarcare la cursa TURKISH AIRLINES TK618 cu decolare la ora locala
15.40 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 22.10 local, trecere prin zona de tranzit a aeroportului din Istanbul.

Ziua 9 – 04.01.2022 - Istanbul – Bucuresti
Decolare cu TK1041 la ora locala 02.10 din Istanbul spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 02.25 local.

Zbor Plecare: 29.12.2021
OTP
04:00
IST

04:00

0m layover

06:20

Zbor Intoarcere: 06.01.2022
CMN
16:15
IST

16:15

0m layover

22:55

OTP

02:25

Servicii Incluse in Pachet

• 7 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (7 mic dejunuri + 6 cine)
-2 nopti hotel 4*sup in Casablanca
-2 nopti hotel 4*sup in Fes
-3 nopti hotel 5* in Marrakech
• CINA FESTIVA DE REVELION
• Transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat;
• Transport avion Compania TURKISH AIRLINES cu orar informativ, pe ruta Otopeni – Istanbul –Casablanca si retur Marrakech-Istanbul-Bucuresti/Otopeni, cu bagaj de cala de 30 kg si bagaj de cabina de 8 kg in dimensiunile standard;
• Vizitele mentionate in program pe traseu si tururi de oras incluse:
-Tur oras Casablanca
-Tur oras Rabat
-Tur Meknes si Volubilis
-Tur oras Fes
-Tur oras Marrakech
• Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
• Asistenta turistica: ghid marocan si insotitor de grup roman din partea agentiei pe toata perioada excursiei;
• Bacsisuri pentru serviciile locale ale ghidului marocan si pt soferul local: 25 €/persoana
• BONUS!Transfer intern de grup la/de la Aeroportul Otopeni. Solicitarea de transfer trebuie mentionata in momentul efectuarii rezervarii, cu precizarea orasului de imbarcare a turistilor!
• BONUS! asigurarea storno si medicala pentru orice varsta COCKTAIL TRAVEL PROTECTION cu acoperire Covid 19, fara fransiza
• Facilitarea testului PCR, la clinica acreditata, la tarif preferential pentru turistii Cocktail Holidays

Servicii Neincluse in Pachet

• Excursii optionale, intrarea la Moscheea din Casablanca (15 €/persoana) si intrarea la Gradinile Majorelledin Marrakech (8 €/persoana); Excursie optionala la Essaouira sau Ouarzazate
• Alte obiective turistice decat cele mentionate;
• Bauturi la mese sau mesele nementionate in program;
• Cheltuieli personale si bacsisuri pentru transportul bagajelor;

Pachete

Companie Aeriana Pretul Include Tip Camera Tip de Masa Pret Disponibilitate
Standard Room / Camera Standard (Double / Dubla) fara masa €2578

Conditiile specifice aplicabile unor pachete de servicii/servicii turistice pot sa difere de conditiile generale prezentate. Inainte de efectuarea rezervarii vor fi puse la dispozitie informatiile detaliate referitoare la sejurul dumneavoastra.

€2578 pentru 2 persoane
29.12.2021 - 06.01.2022
Noiembrie 2021
Lun
Mar
Mie
Joi
Vin
Sam
Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Vreau doar hotel
Casablanca, Maroc
Cele mai cautate

Nu au fost gasite oferte similare in Casablanca, Maroc