Cocktail de Calatori este cea mai nouă serie de articole tip interviu de pe blogul nostru! Am provocat mai multe persoane publice să ne răspundă la 10 întrebări despre ei și obiceiurile lor atunci când călătoresc.

Abia așteptam să vedeți ce v-am pregătit!

Deschidem astfel seria, cu Dan Cruceru!

Tată, soț, prezentator tv, om de afaceri. Taticool. Dan reușește să îmbine perfect viața de familie cu cea profesională, fiind unul dintre puținii oameni care și-a construit întreaga carieră în jurul copiilor săi, astfel că se distrează cu cei mici, în timp ce lucrează. Îl invidiem pentru asta!

LOGO Emblem

Pe o scara de la 1 la 10, cat de entuziasmat esti in acest moment al vietii tale?

10. Pe cuvânt! Mi se pare că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am tot ce îmi trebuie, am o familie frumoasă, suntem bine. Deci da, 10!

Dan Cruceru si familia
Dan Cruceru in vacanta

Cand te gandesti la calatorii, care este primul lucru care iti vine in minte?

Mare! Apă! Sunt dependent de plajă, e locul perfect pentru mine.

Daca ai fi acum in Grecia, ce ai face?

Aș mânca o dorada pe grătar, cu doar puțină sare de mare și ulei de măsline, la o tavernă pe plajă și aș bea un pahar cu vin alb, rece.

greek taste
greek taste 2

Daca ar fi sa fii o insula din Grecia, care ai fi si de ce?

Mykonos! Pentru că n-aș fi doar Grecia, ci o perlă mondială. Pentru că aș fi frumos, cool, nebun, mereu tânăr, dar și elegant și luxos. #freshandsexy

Care este ritualul tau inainte de vacanta?

Ritual? Doar să o supraveghez pe soață-mea că ieșim la timp din casă și nu ratăm avionul! 🙂 Întotdeauna face bagajele pe ultima sută de metri și întotdeauna plecăm la limită. Dar cumva… reușim să ajungem de fiecare dată la timp. Știe ea ce știe. Sau are o alarmă bună în mine.

Loc la geam sau pe culoar, in avion?

La geam și, ideal, la scaune cu extra- spațiu. Am 1.90 înălțime. Dar, de când cu copiii, mă mir că am mai prins loc în orice spațiu. Că la geam… nu mă mai lasă.

Ce te streseaza cel mai mult atunci cand urmeaza sa calatoresti?

Nimic. Plecăm în vacanță. De ce aș fi stresat? Chiar am o stare foarte relaxată de fiecare data.

.

Care sunt cele 5 must & always – haves pe care le iei cu tine atunci cand calatoresti?

Cardurile. Mereu. 🙂 Evident și telefonul și actele de identitate. Dar cardurile sunt cele mai importante. Orice altceva e posibil, dacă am cardurile.

Ce le recomanzi cititorilor atunci cand calatoresc in Grecia? (locuri, mancare, activitati)

Să meargă în funcție de recenziile de pe net. Noi studiem destul de bine diferite site-uri, înainte de a alege o destinație, un restaurant, o plajă. Și lucrurile se întâmplă cam cum spun recenziile. Dacă sunt multe comentarii de apreciere, va fi bine și pentru voi.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × three =