Sejurul in Creta Heraklion Este Magic Alaturi de Familie

Paradisul cretan este un loc ideal pentru o vacanta alaturi de familie si cei mici, fiind o destinatie unde vacanta va fi de neuitat indiferent de varsta!
Plecari din
Selecteaza perioada de plecare
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

Cannot find the right offer for you?
Submit a request and we will get back to you as soon as possible.

Despre Creta Heraklion

Creta Heraklion este o destinatie fabuloasa, unde vei putea gasi un melanj de istorie, cultura, locatii indedite, gastronomie autentica si ospitalitate locala ce te vor indemna sa te reintorci cu prima ocazie. Insula este considerata leaganul civilizatiei europene, aici aflandu-se vestigii care dateaza din perioada minoica. De-a lungul timpului, numeroase popoare au locuit si stapanit insula, fiecare lasandu-si amprenta asupra teritoriului si imbogatind acest peisaj multicultural. 

Insula este destinatia ideala unde poti invata despre inceputurile civilizatiilor europene si vei putea vizita edificii care fac parte din patrimoniul grecesc. Flora si fauna sunt un alt motiv pentru care turistii aleg sa viziteze acest colt de paradis, insula fiind presarata cu atractii turistice naturale si peisaje inconfundabile. De asemenea, spiritul autentic cretan este emanat prin toate cotloanele, oamenii fiind calzi si primitori, fapt ce te face sa te simti ca intr-o mare familie.

Vacanta in Creta Heraklion alaturi de cei dragi

Datorita diversitatii de care da dovada, Creta este locul ideal pentru o vacanta in familie. Activitatile pe care le poti face in aceasta destinatie sunt usor adaptabile pentru ca toata familia sa se bucure de ele. De la plimbat cu barca pentru a urmari delfinii, la drumetii usoare, la tururi ale oraselor, posibilitatile sunt multiple. Atat adultii, cat si copiii se vor putea bucura de frumusetea insulei si ii vor putea descoperi comorile naturale si culturale. 

De asemenea, numeroase hoteluri de pe insula au facilitati menite sa acomodeze cerintele si nevoile tuturor membrilor familiei. Astfel, acestea au de cele mai multe ori loc de joaca special amenajat, piscina pentru copii, camera cu jocuri pentru intreaga familie si program de divertisment potrivit atat pentru adulti, cat si pentru copii. De asemenea, anumite hoteluri dispun de servicii de babysitting, pe care oaspetii le pot accesa la un cost suplimentar.