Charter Craiova Creta Chania - Vacanta Mult Visata Este la un Zbor Distanta

Zborurile charter Craiova Creta Chania sunt alegerea ideala pentru cei care doresc sa ajunga cat mai rapid la destinatia de vacanta!
Plecari din
Selecteaza perioada de plecare
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

Cannot find the right offer for you?
Submit a request and we will get back to you as soon as possible.

Despre Creta Chania

Insula cosmopolita este leaganul civilizatiilor stravechi, aceasta pastrand vie, chiar si astazi, amintirea popoarelor care au stapanit Creta de-a lungul anilor. Edificiile istorice spun povesti despre un timp demult apus, cand civilizatia elena era infloritoare. Pe langa aspectele istorice, Creta te va uimi cu frumusetea sa, cu peisajele spectaculoase si atmosfera autentica. 

Exploreazai regiunea Chania din Creta, în sud-vestul insulei, o zona care reprezinta mult mai mult decat o simpla destinatie de vacanta la soare si nisip. Optiunile de petrecere a timpului liber in Creta Chania sunt multiple. Asadar, vei putea explora stradutele oraselor in cautarea magazinelor, tavernelor si piatetelor cu produse locale, vei putea petrece diminetile si dupa amiezele la plaja, relaxandu-te sau practicand diverse sporturi acvatice, dar vei putea face si drumetii in Parcul National Samaria.

Charter Craiova Creta Chania

Zborurile charter sunt o alternativa ideala pentru cei care isi doresc sa isi planifice vacanta mai rapid si mai usor. Aceste zboruri sunt avantajoase din mai multe puncte de vedere. Unul dintre principalele motive pentru care charterele sunt o optiune ideala, il reprezinta scurtarea timpului de zbor. Acestea sunt zboruri sezoniere, speciale pentru o singura destinatie, iar escalele sunt eliminate. Asadar, timpul petrecut in tranzit este scurtat semnificativ, iar tu vei ajunge la destinatie mai rapid. Un alt avantaj al acestor pachete, il reprezinta raportul bun calitate/pret, zborurile charter incluzand, de cele mai multe ori, bilete de avion Craiova Creta Chania si retur, transferul de la/la aeroport. Zborurile charter sunt adesea inglobate in pachete avantajoase, care includ cazare si multe alte facilitati.

Daca nu esti inca hotarat in legatura cu regiunea unde sa iti alegi cazare in Creta Chania, te poti ghida in functie de atractiile pe care vrei sa le vizitezi si de ce cum iti doresti sa fie sejurul. Asadar, daca iti doresti sa te relaxezi si sa ai parte de liniste, poti alege hoteluri amplasate in zone mai retrase, ferite de agitatie.