Seychelles: Paradisul Natural al Lumii

Situat in mijlocul Oceanului Indian, acest arhipelag de 115 insule, este binecuvantat cu un climat tropical cald pe tot parcursul anului si este ferit de actiunea ciclonilor. De aici si denumirea de „Tara verii perpetue”.
Plecari din
Selecteaza perioada de plecare
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

Cannot find the right offer for you?
Submit a request and we will get back to you as soon as possible.

Situat in mijlocul Oceanului Indian, acest arhipelag de 115 insule, este binecuvantat cu un climat tropical cald pe tot parcursul anului si este ferit de actiunea ciclonilor. De aici si denumirea de „Tara verii perpetue”.
Cu piete pline de viata, conace in stil colonial, paduri de mangrove de coasta, parcuri splendide, rezervatii naturale si un Eden reincarnat care gazduieste cele peste cincizeci de plante ai copaci endemici, inclusiv palmierul rar coco de mer, insulele Seychelles tanjesc sa fie explorate.

Faceti un tur al insulei Mahe, cea mai mare insula din arhipelag.

Capitala insulei, orasul Victoria, este construita in stil colonial si poate fi explorata cu usurinta pe jos, in mai putin de o zi. Nu trebuie sa ratati: piata Sir Selwyn-Clarke, turnul cu ceas, templul hindus Sri Navasakthi Vinayagar de culoarea curcubeului si Muzeul Național de Istorie.
Parcul national Vallée de Mai, inclus în Patrimoniul Unesco, este unul dintre cele doua locuri din lume in care palmierul rar coco de mer creste in stare naturala.
Alte raritati umplu Parcul Național Morne Seychellois de pe insula Mahé. Pentru a gasi specii relicte, trebuie sa mergeti pe traseele semnalizate pana la varfurile Trois Frères, Copolia si Morne Blanc.
Uimitoarea plaja Anse Volbert se gaseste pe insula Praslin si este probabil cea mai populara plaja de pe insula.
Plimbati-va cu testoase uriase pe atolul Aldabra. Acesta are cea mai mare populatie de broaste testoase gigantice din lume.
Insula La Digue gazduieste cele mai frumoase plaje din Seychelles. Frumusetea acestei insule a ramas neatinsa de-a lungul veacurilor. Plaja Anse Source d'Argent, este considerata una dintre cele mai fotografiate plaje din lume. 

- La 30 de minute de zbor de la Mahé se află Insula Pasarilor, este un loc minunat pentru a vă relaxa într-un cadru simplu. Tot aici traieşte şi ţestoasa uriaşă Esmeralda care are peste 200 de ani.
- Majoritatea activitătilor din Seychelles se invart in jurul marii si exista o gama larga de sporturi nautice disponibile.

*Image by Peggy und Marco Lachmann-Anke from Pixabay