Sri Lanka - o destinație de vacanță perfectă pentru plaje de vis, experiențe culturale de neuitat și mâncare delicioasă

De la plajele de nisip auriu din Negombo la templele antice din Kandy, Sri Lanka îți oferă tot ce îți dorești pentru o vacanță de vis
Plecari din
Selecteaza perioada de plecare
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

Cannot find the right offer for you?
Submit a request and we will get back to you as soon as possible.

Dacă vrei să-ți petreci vacanța într-un loc cu plaje de vis, experiențe culturale de neuitat și mâncare delicioasă, atunci Sri Lanka este alegerea perfectă pentru tine. Această destinație din sudul Asiei îți oferă tot ce îți dorești pentru o vacanță de vis.

Plajele de nisip auriu din Negombo sunt perfecte pentru relaxare și înot, iar apa cristalină este perfectă pentru snorkeling sau scufundări. De asemenea, poți face o plimbare cu elefantul prin jungle sau poți încerca una dintre numeroasele activități acvatice disponibile, cum ar fi surfing sau pescuit.

Experiențe istorice de neuitat în Sri Lanka

Sri Lanka este o țară plină de istorie și o vacanță aici îți poate oferi oportunitatea de a descoperi multe dintre frumusețile sale istorice. Poți vizita Templele Dentare din Kandy sau Templul lui Sigiriya, care este înscris pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. De asemenea, poți explora ruinele antice din Anuradhapura sau poți face o plimbare prin orașul Galle, care are o istorie bogată încă din perioada colonială portugheză. Indiferent ce alegi, vei avea parte de experiențe istorice de neuitat în Sri Lanka.

Mâncăruri delicioase în fiecare colț al Sri Lanka

Mâncarea este o parte importantă a culturii sri-lankeze și o vacanță în Sri Lanka îți va oferi oportunitatea de a descoperi o varietate de specialități delicioase. Poți savura mâncăruri tradiționale, cum ar fi curry-urile sri-lankeze sau kottu roti, o mâncare făcută din pâine tocată și legume. De asemenea, nu poți pleca din Sri Lanka fără să încerci o porție de hoppers, care sunt o delicatesă locală făcută din făină și ouă. Orice alegi, poți fi sigur că vei mânca mâncăruri delicioase în fiecare colț al Sri Lanka. De asemenea, poți găsi o mulțime de restaurante care serveșc mâncăruri internaționale, cum ar fi sushi sau carne de vită. Datorită poziției sale geografice, Sri Lanka are o mare varietate de fructe tropicale proaspete, asa că nu uita să încerci cât mai multe dintre ele în timpul vacanței tale. Indiferent ce alegi să mănânci, poți fi sigur că vei avea parte de o experiență culinară de neuitat în Sri Lanka.