Termeni si conditii

Aceasta pagina se refera la termenii si conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.cocktailholidays.ro.

Accesand sau utilizand website-ul www.cocktailholidays.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest site este detinut si administrat de Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L.

Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile primite in agentie. Intodeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

1.Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.cocktailholidays.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

2.Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

 • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele Dvs.;
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre Dvs. si membrii familiei Dvs;
 • neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;
 • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;
 • utilizatorul┬áwww.cocktailholidays.ro┬ánu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;
 • utilizatorul┬áwww.cocktailholidays.ro┬ánu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;
 • utilizatorul┬áwww.cocktailholidays.ro┬ánu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre COCKTAIL HOLIDAYS marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L. la adresa┬á[email protected].

3.Conditiile generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.cocktailholidays.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dumneavoastra va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Cocktail Holidays marca inregistrata  SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibilie. Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Cocktail Holidays (consultantii de vanzari). In aceste cazuri vor avea prioritate, intodeauna, informatiile primite de la reprezentantii Cocktail Holidays (consultantii de vanzari).

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L pentru detalii complete.

4.Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris sau telefonic Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L  despre intentiile dumneavoastra.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L sau  Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L  isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

5.Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online PayU Romania si Netopia Payments. Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L nu are acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra. 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare transzactie online. Cardurile accepate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L, al hotelului sau al reprezentantului acestuia.

In anumite cazuri, detaliile cartii dumneavoastra de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dumneavoastra.

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Cocktail Holidaysmarca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

In plus, Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L ofera posibilitatea turistilor de a plati vacanta in rate! Avem parteneriate incheiate cu Credit Europe Bank si Unicredit Tiriac Bank in baza carora posesorii de carduri tip CARD AVANTAJ ÔÇô Credit Europe Bank si toate tipurile de card de credit Unicredit Tiriac Bank pot achizitiona pachetele Cocktail Holidays in rate.

Card Avantaj ÔÇô┬áwww.cardavantaj.ro┬áeste primul si cel mai popular card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda din Romania. Produsul isi datoreaza reputatia unei oferte pentru plata in rate a cumparaturilor care este la indemana si de incredere, avand si o larga adresabilitate.

Plateste in agentia Cocktail Holidays (Str. Piata Amzei nr.7-9, sector 1, Bucuresti) si poti beneficia pana la 6 rate fara dobanda.

Unicredit Tiriac Bank ÔÇô┬áwww.discountry.ro. Cu orice card de credit de la Unicredit Tiriac Bank, poti cumpara simplu si rapid chiar si lucruri care iti depasesc bugetul actual. Usor de accesat si folosit, adaptabil la posibilitatile si bugetul tau, programul iti indeplineste acele dorinte pe care inainte nu ti le permiteai. Iti gestionezi usor bugetul lunar si beneficiezi imediat de produsele de care ai nevoie.

Alege vacanta ta preferata in agentia Cocktail Holidays si plateste in 2 sau 3 rate fara dobanda.

6.Confidentialitatea datelor

Prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra, datele cu caracter personal si orice alte informatii ale dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L  in activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

7.Drepturile de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.cocktailholidays.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Cocktail Holidays  marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

8.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Utiliz├ónd serviciile ╚Öi accept├ónd ace╚Öti Termeni, sunte╚Ťi de acord cu colectarea, utilizarea ╚Öi dezv─âluirea de c─âtre Societatea PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY SRL, ┬ádenumit─â generic COCKTAIL HOLIDAYS, a Con╚Ťinutului ╚Öi a Datelor dvs., conform detaliilor descrise ├«n Declara╚Ťia de confiden╚Ťialitate.

Confiden╚Ťialitatea dvs. este important─â pentru noi. Aceast─â Declara╚Ťie de confiden╚Ťialitate explic─â ce date personale colect─âm de la dumneavoastr─â atunci c├ónd accesa╚Ťi pagina noastr─â web.

COCKTAIL HOLIDAYS colecteaz─â date pentru a func╚Ťiona eficient ╚Öi pentru a v─â oferi cele mai bune experien╚Ťe cu produsele/serviciile noastre. Oferi╚Ťi direct aceste date atunci c├ónd crea╚Ťi un cont, administra╚Ťi contul dvs., trimite╚Ťi o interogare de c─âutare, ├«nc─ârca╚Ťi o fotografie sau ne contacta╚Ťi pentru asisten╚Ť─â.

Colectarea de date are loc ├«nregistr├ónd modul ├«n care interac╚Ťiona╚Ťi cu produsele/serviciile noastre, de exemplu, utiliz├ónd tehnologii cum ar fi cookie-urile ╚Öi primind rapoarte de eroare sau date de utilizare din software-ul care ruleaz─â pe dispozitivul dvs. De asemenea, ob╚Ťinem date de la ter╚Ťe p─âr╚Ťi pe care le protej─âm ├«n conformitate cu practicile descrise ├«n aceast─â declara╚Ťie, plus orice alte restric╚Ťii suplimentare impuse de sursa datelor. Aceste surse ter╚Ťe variaz─â ├«n timp, dar au inclus:┬áRe╚Ťelele sociale c├ónd acorda╚Ťi permisiunea de a accesa datele dvs. ├«ntr-una sau mai multe re╚Ťele.┬áFurnizori de servicii care ne ajut─â s─â determin─âm o loca╚Ťie pe baza adresei dvs. IP pentru a personaliza anumite produse ├«n loca╚Ťia dvs.┬áParteneri cu care oferim servicii sau care se implic─â ├«n activit─â╚Ťi de marketing ├«n comun,┬áSurse disponibile public, cum ar fi bazele de date deschise sau alte date din domeniul public.┬áAve╚Ťi posibilitatea de a opta ├«n privin╚Ťa datelor pe care le colect─âm. C├ónd vi se cere s─â furniza╚Ťi date personale, pute╚Ťi s─â refuza╚Ťi. Dar dac─â alege╚Ťi s─â nu furniza╚Ťi datele care ne sunt necesare pentru a furniza un produs sau un servici, este posibil s─â nu ob╚Ťine╚Ťi cele mai bune oferte pentru dumneavoastr─â.

Datele pe care le colect─âm pot include urm─âtoarele:

 • Numele ╚Öi datele de contact. V─â colect─âm numele ╚Öi prenumele, adresa de e-mail, adresa po╚Ötal─â, num─ârul de telefon ╚Öi alte date de contact similare.
 • Datele de plat─â. Noi colect─âm datele necesare proces─ârii pl─â╚Ťii dac─â efectua╚Ťi achizi╚Ťii, cum ar fi num─ârul instrumentului dvs. de plat─â (cum ar fi num─ârul cardului de credit) ╚Öi codul de securitate asociat instrumentului dvs. de plat─â.
 • Dispozitiv ╚Öi date de utilizare. Colect─âm date despre dispozitivul dvs. ╚Öi modul ├«n care dvs. ╚Öi dispozitivul dvs. interac╚Ťiona╚Ťi cu produsele/serviciile noastre.
 • Dispozitive, conectivitate ╚Öi date de configurare. Colect─âm date despre dispozitivul dvs. ╚Öi despre re╚Ťeaua pe care o utiliza╚Ťi pentru a v─â conecta la site-ul nostru. Acesta include date despre sistemele de operare ╚Öi alte programe software instalate pe dispozitiv. De asemenea, include adresa IP, identificatorii dispozitivelor (cum ar fi num─ârul IMEI pentru telefoane), set─ârile regionale ╚Öi lingvistice.

Aceste date ne ajut─â s─â ne ├«mbun─ât─â╚Ťim produsele/serviciile ╚Öi s─â identific─âm solu╚Ťii de ├«mbun─ât─â╚Ťire a acestora.┬áC├ónd solicita╚Ťi asisten╚Ť─â, colect─âm date despre dvs. ╚Öi alte detalii legate de incident/nemul╚Ťumire. Aceste date includ date de contact sau de autentificare, con╚Ťinutul chat-urilor dvs. ╚Öi alte comunic─âri cu noi, date despre nivelul serviciului asigurat.

Datele pe care le colect─âm depind de contextul interac╚Ťiunii dvs. cu noi, de alegerile pe care le face╚Ťi, inclusiv de set─ârile de confiden╚Ťialitate pe care le utiliza╚Ťi.┬áPentru produsele cu func╚Ťii ├«mbun─ât─â╚Ťite pentru loca╚Ťie, colect─âm date despre loca╚Ťia dvs., care pot fi precise sau imprecise. Datele de loca╚Ťie imprecise includ, de exemplu, o loca╚Ťie derivat─â din adresa dvs. IP sau date care indic─â locul ├«n care v─â afla╚Ťi cu o mai mic─â precizie, cum ar fi la un ora╚Ö sau un nivel de cod po╚Ötal.

Dac─â intra╚Ťi ├«n loca╚Ťii apar╚Ťin├ónd COCKTAIL HOLIDAYS sau alte facilit─â╚Ťi ori participa╚Ťi la un eveniment COCKTAIL HOLIDAYS, imaginea dvs. poate fi ├«nregistrat─â de camerele noastre de securitate.┬áDe asemenea, colect─âm informa╚Ťiile pe care ni le furniza╚Ťi ╚Öi con╚Ťinutul mesajelor pe care ni le trimite╚Ťi, cum ar fi feedback-ul ╚Öi recenziile despre servicii pe care le scrie╚Ťi, sau ├«ntreb─ârile ╚Öi informa╚Ťiile pe care le furniza╚Ťi pentru asisten╚Ť─â pentru clien╚Ťi. C├ónd ne contacta╚Ťi, cum ar fi asisten╚Ťa pentru clien╚Ťi, conversa╚Ťiile telefonice sau sesiunile de chat cu reprezentan╚Ťii no╚Ötri pot fi monitorizate ╚Öi ├«nregistrate pentru a fi analizate ╚Öi pentru a ne ├«mbun─ât─â╚Ťi activitatea.

COCKTAIL HOLIDAYS utilizeaz─â datele pe care le colect─âm pentru a gestiona afacerea ╚Öi pentru a v─â furniza serviciile pe care le oferim, ceea ce include utilizarea datelor pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi serviciile noastre ╚Öi a v─â personaliza experien╚Ťele. De asemenea, putem utiliza datele pentru a comunica cu dvs., de exemplu, inform├óndu-v─â despre contul dvs., despre actualiz─ârile de securitate ╚Öi despre informa╚Ťiile despre un servici.

Transfer─âm datele dvs. personale doar cu consim╚Ť─âm├óntul dvs. sau dup─â cum este necesar pentru a finaliza orice tranzac╚Ťie sau a furniza orice serviciu pe care l-a╚Ťi solicitat sau autorizat. Prin utilizarea serviciilor noastre sunte╚Ťi de acord s─â ne permite┼úi transferul informa╚Ťiilor despre dumneavoastr─â c─âtre ╚Ť─ârile din afara teritoriului rom├ón, doar dac─â este necesar, ├«n scopuri de derul─ârii de afaceri legitime. Ne angaj─âm s─â ne asigur─âm c─â informa╚Ťiile despre dvs. sunt protejate ╚Öi aplic─âm m─âsuri de protec╚Ťie a acestora conform legisla╚Ťiei ├«n vigoare.

De asemenea, facem schimb de date cu v├ónz─âtorii care lucreaz─â ├«n numele nostru; atunci c├ónd acest lucru este cerut de lege sau pentru a r─âspunde solicit─ârilor autorit─â╚Ťilor ├«ndrituite; pentru a ne proteja clien╚Ťii; pentru a proteja vie╚Ťile altor persoane; pentru a proteja serviciile noastre; ╚Öi pentru a proteja drepturile sau proprietatea COCKTAIL HOLIDAYS.

Pute╚Ťi vizualiza, edita sau ╚Öterge datele dvs. personale online acces├ónd contul dumneavoastr─â. De asemenea, pute╚Ťi face alegeri privind colectarea ╚Öi utilizarea de c─âtre COCKTAIL HOLIDAYS a datelor dvs. Modul ├«n care pute╚Ťi accesa sau controla datele dvs. personale va depinde de serviciile pe care le accesa╚Ťi.

Pute╚Ťi alege ├«ntotdeauna dac─â dori╚Ťi s─â primi╚Ťi e-mailuri promo╚Ťionale, mesaje SMS, apeluri telefonice ╚Öi po╚Öt─â electronic─â de la COCKTAIL HOLIDAYS. De asemenea, pute╚Ťi renun╚Ťa la primirea publicit─â╚Ťii bazate pe categorii de interese de la COCKTAIL HOLIDAYS vizit├ónd pagina noastr─â de dezactivare/dezabonare.

COCKTAIL HOLIDAYS utilizeaz─â module cookie (fi╚Öiere text mici plasate pe dispozitivul dvs.) ╚Öi tehnologii similare pentru a furniza site-ului nostru ╚Öi serviciilor online ╚Öi pentru a ajuta la colectarea datelor. Cookie-urile ne permit, printre altele, s─â stoc─âm preferin╚Ťele ╚Öi set─ârile; v─â permit s─â v─â conecta╚Ťi; oferirea de publicitate bazat─â pe interese; lupta ├«mpotriva fraudei; analizeaz─â modul ├«n care site-ul nostru web ╚Öi serviciile online sunt performante. Pentru mai multe informa╚Ťii accesa╚Ťi link-ul┬áAICI.

9.Clauze de neraspundere

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Cocktail Holidays.

Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.cocktailholidays.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

10.Modificari in termeni si conditiile de utilizare

Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Cocktail Holidays marca inregistrata SC PROMPT SERVICE TRAVEL COMPANY S.R.L  si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.cocktailholidays.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.