Sejururi in Cipru - Descopera Unul Dintre Cele mai Vechi Orase din Europa

Sejurul in Larnaca, Cipru îti asigură o vacantă de vis, cu plaje spectaculoase și o viată de nopate vibrantă.
Plecari din
Selecteaza perioada de plecare
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

Cannot find the right offer for you?
Submit a request and we will get back to you as soon as possible.

Daca va doriți o vacantă in Cipru, Larnaca este o destinație perfecta având în vedere că este unul dintre cele mai vechi orașe ale Europei. Larnaca se afla in sudul insulei Cipru și se bucura de o plajă fabuloasă și o viată de noapte vibrantăLarnaca este un oraș care combina arhitectura veche și tradiția cu elemente modern. Clima locului este una de tip mediteraneean, cu veri calde, uscate si ierni blânde. Orașul cipriot se împarte in doua zone semnificative, centrul vechi plin de istorie și zona de plajă si hoteluri, numită Phinikoudes. Ciprul, și implicit Larnaca cuprinde doua culturi importante, cea grecească și cea turcească. Drept urmare, obiectivele turistice, preparatele si tradițiile sunt numeroase și diverse. Mai mult de atât, în Larnaca exista o multitudine de cluburi, baruri si localuri pline de voie bună. Iar pentru cei pasionați de sporturi nautice exista numeroase oportunități de practicare a sporturilor de apă, cum ar fi snorkeling și scuba diving. Nu în ultimul rând, iubitorii de cămile se pot bucura de Camel Park. 

Top 4 atracții turistice in Larnaca

Castelul Medieval din Larnaca

Aflat la sfârșitul promenadei Finikoudes, Castelul Larnaca din Cipru a fost inițial construit în timpul Evului Mediu, dar a intrat în forma sa actuală în timpul dominației otomane. Se crede că impunătorul castel a fost construit pentru a proteja orașul, dar, la sfârșitul erei otomane, britanicii l-au transformat într-o închisoare. Acum, există un mic muzeu în interior care merită vizitat pentru a afla mai multe despre istoria castelului.

Scuba diving la epava MS Zenobia

Pe lângă faptul că este cel mai bun sit de scufundări din Cipru, epava MS Zenobia din Larnaca este, de asemenea, unul dintre cele mai bune locuri pentru scuba diving din lume. Feribotul s-a răsturnat și s-a scufundat în 1980 în călătoria sa spre țărmul Ciprului. Mai mult de atât, apele calde atrag și viața marină variată pe epava, așa că așteptați-vă să vedeți broaște țestoase și pești exotici.

Animalele sălbatice de la Lacul Sărat Larnaca

Al doilea cel mai mare lac sărat din Cipru, Lacul Sărat Larnaca este un loc numai bun de vizitat, mai ales în timpul iernii. Acesta este momentul în care se umple cu apă și atrage păsări migratoare, inclusiv mii de flamingo, care transformă lacul într-o mare de roz între noiembrie și martie în fiecare an. Indiferent de perioada din an pe care o vizitați, există o pistă naturală de 4 km în jurul lacului de care să vă bucurați.

Găsiți pacea la Plaja Kastella

Plaja Kastella din Cipru, este una dintre plajele liniștite din Larnaca, nisipul sau fiind auriu și cu apă albastră, calmă, limpede, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru cei care caută relaxare. Pe drumul de întoarcere de la plajă exista o multitudine de taverne tradiționale de pește în stil grecesc și cu muzică live.

Când este mai bine sa vizitezi Larnaca?

Cel mai bun moment pentru a vizita Larnaca, în Cipru este din aprilie până în noiembrie, când veți avea o temperatură plăcută si caldă și cu precipitații limitate. Cea mai mare temperatură medie din Larnaca este  de 33°C în iulie,  iar cea mai scăzută este de 16°C în ianuarie si Temperatura apei este cuprinsa intre 18°C si 30°C. 

Tipuri de vacanta in Larnaca

Există o multitudine de opțiuni si oferte de cazare in Larnaca, Cipru, pentru toate gusturile si buzunarele. Hotelurile si resorturile din zonă dispun de multiple facilități, menite să îi satisfacă si să îi relaxeze pe oaspeți. Drept urmare, veți găsi cu siguranța un hotel în Larnaca care să fie pe placul dumneavoastră și să vi se potrivească bugetului. Fie ca doriți sa mergeți alături de familie sau în cuplu există opțiuni special alese pentru a asigura o vacantă de vis in Larnaca, Cipru, exact așa cum va doriți.

 

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre Larnaca sau alte destinații din Cipru, puteți accesa website-ul nostru.