Paradisul Iubitorilor de Distractie se Afla in Mykonos

Viata de noapte vibranta, atmosfera animata si petreceri exclusiviste cu DJ de renume international sunt elementele cheie pentru o vacanta in Mykonos!
Plecari din
Selecteaza perioada de plecare
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

Cannot find the right offer for you?
Submit a request and we will get back to you as soon as possible.

Despre Mykonos

Mykonos este o insula ce face parte din Arhipelagul Insulelor Ciclade, situate in Marea Egee. Statiunea are un trecut istoric bogat, care se intinde pe mai multe secole, iar influentele acestuia sunt vizibile si astazi in arhitectura si dispunerea oraselor de pe insula. Casele si morile de vant cu fatade albe o fac sa fie usor de identificat, insula fiind o picatura de alb in decorul albastru al marii. 

Mykonos este o alegere ideala pentru oamenii de toate varstele, oferind multiple optiuni de petrecere a timpului liber. Aceasta este brazdata de obiective turistice, pentru cei care doresc sa cunoasca istoria locului, dar si de taverne, baruri si magazine, pentru cei care vor sa se destinda si sa cunoasca ospitalitatea autentica greceasca. Hotelurile sunt si ele potrivite pentru mai multe tipuri de bugete, acestea variind de la 2 stele la 5 stele. 

Viata de noapte in Mykonos

Desi istoria insulei este una bogata si captivanta, in prezent, Mykonos este recunoscut la nivel international pentru viata de noapte efervescenta. In ultimii ani, insula rivalizeaza cu destinatii precum Ibiza si Tenerife, aceasta urcand in topurile amatorilor de petreceri si distractie. Viata de noapte este animata, iar numeroasele cluburi din Mykonos gazduiesc petreceri fastuase, unde mixeaza DJ de renume international. 

Cei care aleg Mykonos pentru o vacanta plina de distractie fac parte din toate categoriile de varste, fapt ce ofera nu doar diversitate in scena cluburilor, dar si o atmosfera primitoare, care emana un spirit vesnic tanar. Daca iti doresti o vacanta in Mykonos in care sa experimentezi viata de noapte a insulei si sa participi la diversele petreceri si festivaluri, planifica-ti vacanta in perioada iulie - august, in plin sezon estival.