Craiova - Dubai Mai Repede Decât îți Imaginezi!

Un sejur in Dubai cu zbor direct din Craiova asigura cea mai scurta si simpla cale către o vacanta inedita într-o destinatie luxurianta, exotica si plina de inovație!
Plecari din
Selecteaza perioada de plecare
2 0 1
×
Camera 1
Adulti
Copii
Adauga Camera
Selecteaza

Cannot find the right offer for you?
Submit a request and we will get back to you as soon as possible.

Despre Dubai

Dubai este o destinație foarte populara in rândul turiștilor romani care vor sa aibă parte de o experiența exotica si relaxanta, dar si plina de activități inedite si inovație. Drept urmare, pentru a facilita călătoria ușoara si rapida către destinația de vacanta de vis, respectiv Dubaiul, compania noastră pune la dispoziția turiștilor ofere de zboruri cu avion tip charter, cu plecare din București, Romania, către Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Dubaiul este o destinație extrem de ofertantă si interesantă. Aceasta locație poate satisface toate gusturile si oferă oportunități de cazare atât de lux, cat si economice. Multitudinea de hoteluri si resorturi din zona pun la dispoziție si excursii opționale prin care turiștii pot descoperi perla Orientului Mijlociu. De la sporturi de apa, jeep safari in deșert pana la arhitectura zgârie-norilor, spectacolele si galeriile de arta revoluționare, Dubaiul este alegere potrivită pentru un sejur perfect. Destinație este potrivita atât pentru cupluri, cat si pentru vacante cu familia, pentru cei care își doresc sa experimenteze lux, relaxare, inovație si aventura. 

Nu in ultimul rând, in Dubai se pot găsi restaurante pe toate gusturile, cu mâncare tradiționala sau internaționala, care oferă o priveliște impresionantă si care combina natura cu modernul. 

Beneficiile pachetelor cu zbor cu avion tip charter Bucuresti, Romania - Dubai, EAU

Pentru a avea parte de o vacanta de vis in Dubai, va punem la dispoziție ofertele si pachetele noastre care va scutesc complet de stresul planificării călătoriei. Tot ce trebuie sa faceți este sa va pregătiți bagajele de vacanta si sa va încărcați cu voie buna, pentru ca de restul ne ocupam noi. Ofertele noastre cuprind sejururi începând de la 6 nopți si includ o gama larga si variata de oportunități de cazare, de la hoteluri si resorturi de lux pana la cazări extrem de accesibile oricărui buzunar. Mai mult de atât, zborul cu avionul tip charter este inclus in pachetele noastre cu plecare din București, Romania, către Dubai, Emiratele Arabe Unite. Așa ca daca va doriți o vacantat exotica, dar si plina de activități si locuri inedite, Dubaiul este destinația potrivita.