Asigurare Medicala de Călătorie COVID

Cocktail Travel Protection include în categoria evenimentelor asigurate și riscuri legate de Covid-19.

Cocktail Holidays în cooperare cu Mondial Assistance, începând cu 09.07.2020, au extins categoria evenimentelor asigurate incluzând și evenimentele legate de pandemia cu Covid-19. Scopul este siguranța clienților și a-i lăsa să se bucure de vacanța cu Cocktail Holidays.

ZBOR INAPOI

STORNO INAINTE DE PLECARE SI INTRERUPEREA CALATORIEI

CHELTUIELI MEDICALE COVID-19

PROTECTIE COVID

Protecție de Călătorie contra Covid-19: Extindere pentru Acoperirea Storno

Dacă persoana asigurată se îmbolnăvește sau este plasată în carantină din cauza suspicionării de îmbolnăvire cu Covid-19 și din acest motiv este obligată să anuleze călătoria planificată, asigurătorul va rambursa costurile de anulare.

Este considerat de asemenea motiv de anulare îmbolnăvirea cu Covid-19 a soțului/soției/sau a unei rude de gradul întâi care nu călătorește, dacă viața acestei persoane este pusă în pericol și necesită terapie intensivă în spital.

Protecție contra Covid-19 în timpul călătoriei: Extindere pentru Protecția medicală. Întreruperea călătoriei și Călătoria de întoarcere în regim special

Dacă asiguratul se îmbolnăvește cu Covid-19 în timpul călătoriei, va beneficia de protecție medicală completă, conform asigurării medicale internaționale inclusă în pachetul achiziționat. Protecția medicală include asistență de urgență 24/7 precum și acoperirea costurilor medicale.

În cazul îmbolnăvirii sau a suspicionării îmbolnăvirii cu Covid-19 sunt de asemenea asigurate Întreruperea călătoriei, precum și Călătoria de întoarcere în regim special, dacă dispozițiile autorităților locale sunt respectate și dacă pachetul de asigurare achiziționat include aceste protecții.

În situația în care persoana asigurată este înștiințată pe durata călătoriei că soția/soțul sau o rudă de gradul întâi s-a îmbolnăvit și viața îi este pusă în pericol ca urmare a infectării cu Covid-19, vom acorda sprijin pentru organizarea călătoriei de întoarcere și vom rambursa costurile aferente acestei călătorii. 

Asigurarea de călătorie Covid are aplicabilitate și preia costurile cauzate de sosirea cu întârziere la destinația de vacanță sau de întoarcerea întârziată din călătorie, dacă persoanei aflate în călătorie îi este refuzată îmbarcarea ca urmare a suspicionării îmbolnăvirii cu Covid-19.

Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection, optionala, subventionata de Cocktail Holidays, la tarif special (10€/persoana)