Cocktail Holidays în cooperare cu Mondial Assistance, începând cu 09.07.2020, extind categoria evenimentelor asigurate incluzând și evenimentele legate de pandemia cu Covid-19. Scopul este siguranța clienților și a-i lăsa să se bucure de vacanța cu Cocktail Holidays.

Protecția Bagajelor
Storno
Zbor Înapoi
Protectie Covid

Protecție de Călătorie contra Covid-19: Extindere pentru Acoperirea Storno

Dacă persoana asigurată se îmbolnăvește sau este plasată în carantină din cauza suspicionării de îmbolnăvire cu Covid-19 și din acest motiv este obligată să anuleze călătoria planificată, asigurătorul va rambursa costurile de anulare.

Este considerat de asemenea motiv de anulare îmbolnăvirea cu Covid-19 a soțului/soției/sau a unei rude de gradul întâi care nu călătorește, dacă viața acestei persoane este pusă în pericol și necesită terapie intensivă în spital.

Protecție contra Covid-19 în timpul călătoriei: Extindere pentru Protecția medicală, Întreruperea călătoriei și Călătoria de întoarcere în regim special

Dacă asiguratul se îmbolnăvește cu Covid-19 în timpul călătoriei, va beneficia de protecție medicală completă, conform asigurării medicale internaționale inclusă în pachetul achiziționat. Protecția medicală include asistență de urgență 24/7 precum și acoperirea costurilor medicale.

În cazul îmbolnăvirii sau a suspicionării îmbolnăvirii cu Covid-19 sunt de asemenea asigurate Întreruperea călătoriei, precum și Călătoria de întoarcere în regim special, dacă dispozițiile autorităților locale sunt respectate și dacă pachetul de asigurare achiziționat include aceste protecții.

În situația în care persoana asigurată este înștiințată pe durata călătoriei că soția/soțul sau o rudă de gradul întâi s-a îmbolnăvit și viața îi este pusă în pericol ca urmare a infectării cu Covid-19, vom acorda sprijin pentru organizarea călătoriei de întoarcere și vom rambursa costurile aferente acestei călătorii. 

Asigurarea de călătorie Covid are aplicabilitate și preia costurile cauzate de sosirea cu întârziere la destinația de vacanță sau de întoarcerea întârziată din călătorie, dacă persoanei aflate în călătorie îi este refuzată îmbarcarea ca urmare a suspicionării îmbolnăvirii cu Covid-19.

Inspirație de Călătorie

[insta-gallery id="0"]

Notă importantă: Alertele de călătorie, teama de a călători și neglijența gravă rămân excluderi.

Pandemia și epidemia continuă să fie listate ca excluderi în Condițiile Generale de Asigurare (CGA).

De exemplu, dacă o călătorie este anulată de tur operator din cauza Covid-19, acest eveniment este exclus din acoperirea asigurării.

Următoarele evenimente rămân de asemenea excluse din acoperire:

  • Călătoria în țări/zone pentru care autoritățile au emis alerte de călătorie.
  • Teama de a călători;
  • Refuzul de a respecta sau de a se conforma  regulilor și reglementărilor în vigoare la destinația de călătorie;
  • Neglijența gravă și infectarea deliberată cu Covid-19.

Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea de care ați dat dovadă în aceasta perioadă dificilă pentru toți cei implicați în Industria Turismului.

Sperăm ca această protecție Covid-19 să vină în sprijinul vostru, garantând asistența și siguranța necesare pe durata călătoriei.

1280X720 Insurance

Cocktail Travel Protection
&
Cocktail Travel Protection Individual Trip

Storno

Banii înapoi garantat înainte sau în timpul călătoriei dvs. pentru servicii care nu sunt consumate.

Protecția Bagajelor

Avem grijă de orice pierdere, deteriorare sau întârziere a bagajelor.

Zbor Înapoi

S-ar putea să apară urgențe medicale. Îți oferim un zbor înapoi acasă.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

You have to agree to the comment policy.

two + thirteen =